Widziany, Widziana, Widziani :D

....zastanawiał się, czy jego widzenie podwójne jest zgodne z rzeczywistością, czy też jednak nie :lol:

Dla mało wtajemniczonych: mamy z Karolą identycznie wyglądające alfy... hehe.

A ja jeżdżę w tę i spowrotem po WRO i okolicy i ani jednej ramki nie wypatrzyłem :(

Widziana bordowa 146 w Jeleniej Górze, na ul Morcinka DJ 51*** zaraz po Świętach. Zaparkowana, ale z ramkami :)

Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 - na trasie A4 do Wrocławia, z rej. OP? - Jechalem czerwona Meganką na sylwestra i nie widziałem jak cię pozdrowić ;D Pierwszy raz miałem taka sytuacje ;D
Ważne, że zrozumiales o co chodzi :)

taka sytuacja: dziewczyna przyjmuje zamówienie i w trakcie rozmowy z kierowcą krzyczy do mnie "zobacz, alfa! i chyba ma ramki!" biegne i patrze, faktycznie, swojak. przyjeżdza pod okienko a tam? snoop :D pzdr dla łasucha :P
Pozdro, pozdro :)
Swoją drogą ładnie tam koleżanki wytrenowałeś :D

Pozdrawiam kolegę ze 156 widzianą dzisiaj w okolicach Krzeszowic w południe:D

Dzisiaj koło Niemczy (przed tym 'DOŁEM' - jadąc od Ząbk.) mijany Shemagonish jeśli mnie wzrok nie mylił :)

POZDRO ! :)
Wybacz Barus ale dzisiaj troche zakrecony bylem i przyznaje sie bez bicia, ze jechalem na pamiec nie patrzac szczegolnie na otoczenie, nie zauwazylem Cie ..... chyba ze jechales w srebrnej 156, jedna wyprzedzilem tam gdzie mowisz i chwile wczesniej minalem sie z druga. Tak czy siak pozdrawiam Ciebie i kierownikow w 156.

p.s. rozmawialem z Januszem i nie widzi problemu by pochwalic sie co pod maska w bialej 75 siedzi, moze wiec nie w najblizszy, a w ktorys kolejny dokonamy integracji srodowiska w zabkach. Odezwe sie w tej sprawie na PW

Wybacz Barus ale dzisiaj troche zakrecony bylem i przyznaje sie bez bicia, ze jechalem na pamiec nie patrzac szczegolnie na otoczenie, nie zauwazylem Cie ..... chyba ze jechales w srebrnej 156, jedna wyprzedzilem tam gdzie mowisz i chwile wczesniej minalem sie z druga. Tak czy siak pozdrawiam Ciebie i kierownikow w 156.

p.s. rozmawialem z Januszem i nie widzi problemu by pochwalic sie co pod maska w bialej 75 siedzi, moze wiec nie w najblizszy, a w ktorys kolejny dokonamy integracji srodowiska w zabkach. Odezwe sie w tej sprawie na PW
Ja nie zdążyłem mrugnąć, bo też zamyślony byłem :)

Jechałem czarną 147 w przeciwnym niż Ty kierunku :)

Czekam na PW, jeśli coś wyjdzie :)

Pozdrowionka,
Wojtek

PS. Może w wolny piątek :) ?

Mumin tam parkuje w czasie pracy.
"lista parkingowa" dzisiaj też podpisana, widziałam :D
Stałam w tym samym ciągu tylko w przeciwnym kierunku i na drugim końcu ulicy... hehe.

Wyglądaj mnie jutro i w kolejne dni, bo na pl. Solidarności bywam często, a ostatnio staram się parkować właśnie tam, bo lubię mieć jednak bliżej ;)

Tak poza tym, to już nie raz widziałam srebrną alfę zaparkowaną na tej ulicy, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy podejśc bliżej i sprawdzić rejestrację :o

Wyglądaj mnie jutro

Akurat dzisiaj moja parkuje u mechanika na Balonowej, bo zmienia klocuszki :)

Kto mnie dzisiaj machnął z czarnej 156 na skrzyżowaniu Kromera i Czajkowskiego. Widziałem łapkę, ale u mnie działanie Alfa + ramki = machnąć trwa czasem zbyt długo i nie zdążyłem odmachać :D.

Właśnie chyba nie, bo dałbym sobie ręce uciąć, że prowadził chłopczyk :) Rejestracja DW cośtam cośtam LY.

Akurat dzisiaj moja parkuje u mechanika na Balonowej, bo zmienia klocuszki :)

Kto mnie dzisiaj machnął z czarnej 156 na skrzyżowaniu Kromera i Czajkowskiego. Widziałem łapkę, ale u mnie działanie Alfa + ramki = machnąć trwa czasem zbyt długo i nie zdążyłem odmachać :D.
Tak to byłam ja ,ale w ostaniej chwili Cię zobaczyłam:0Sam wiesz jak to z rana człowiek funkcjonuje..;]

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

Właśnie chyba nie, bo dałbym sobie ręce uciąć, że prowadził chłopczyk :) Rejestracja DW cośtam cośtam LY.
Chlopczyk ja Ci dam chlopczyka jak włosy spięte to chlopczyk<foch>

Amortyzatory
Powrót