Widziany, Widziana, Widziani :D

niestety mnie nie ma :( a chętnie bym podjechał, od czwartku do niedzieli będę w Giżycku.

dadasiek a gdzie się widzieliśmy?? bo nie kojarzę.

jechałeś, a w zasadzie Twoja żona prowadziła :) minęliśmy się na trasie Lubin - Chocianów. Gdzieś w lesie, nie pamiętam ja się te wioski tam u Was nazywają.
Gdyby wyszukiwarka na tym forum działa normalnie to znalazłbym posta na ten temat w tym temacie ;D

pozdrawiam,
Adam

jechałeś, a w zasadzie Twoja żona prowadziła :) minęliśmy się na trasie Lubin - Chocianów. Gdzieś w lesie, nie pamiętam ja się te wioski tam u Was nazywają.
Gdyby wyszukiwarka na tym forum działa normalnie to znalazłbym posta na ten temat w tym temacie ;D

pozdrawiam,
Adam

to musiało być jakieś 2 tygodnie temu wracałem z Rokitek z nad "jeziora", burza/gwałtowny deszcz nas pogonił, a pamiętam tylko AR 159 która mignęła mi światełkami a ja jej odmachałem, chyba że mi się coś przewidziało (mało prawdopodobne ...ale...) i to byłeś Ty :D

to musiało być jakieś 2 tygodnie temu wracałem z Rokitek z nad "jeziora", burza/gwałtowny deszcz nas pogonił, a pamiętam tylko AR 159 która mignęła mi światełkami a ja jej odmachałem, chyba że mi się coś przewidziało (mało prawdopodobne ...ale...) i to byłeś Ty :D

ni, 159 jeszcze nie mamy w rodzinie ;)
spotkaliśmy się kilka miesięcy temu, więc możliwe że nie już nie pamiętasz :D

ja Cię zapamiętałeś, bo byłeś jedyną osobą w tych okolicach, która zareagowała na moje zaczepki ;)

pozdrawiam,
Adam

zawsze reaguje na tego typu zaczepki, tak jak piszesz w moich okolicach nikt tego nie kuma, od razu patrzy czy światła ma włączone.

a propo pozdrowienia dla szczęśliwego nabywcy AR 156 FL 1.9 jtd na tablicach FZI, krótka rozmowa pod stacją paliw Shell przy kompresorze, oponki pompowaliśmy :D

qrwa ukradli mi dekielki z felg, grrrrr :mad:

Dadasiek mamy wspólnych znajomych w Chocianowie :) już wiem o kim słyszałem - ze aż ze sląska dojeżdza do dziewczyny i tak jak ja ma fioła na punkcie Alfy :) . Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze (prawie codziennie tam jeżdze ostatnio) zdarza mi się migać ze słuzbowych fiatów doblo :)

Dadasiek mamy wspólnych znajomych w Chocianowie :) już wiem o kim słyszałem - ze aż ze sląska dojeżdza do dziewczyny i tak jak ja ma fioła na punkcie Alfy :) . Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze (prawie codziennie tam jeżdze ostatnio) zdarza mi się migać ze słuzbowych fiatów doblo :)

a od kogo masz takie wieści ? :)

pozdrawiam,
Adam

ps. do niedzieli jestem w Chocianowie.

Dziś na Karkonoskiej namierzony kolega Integralle - Ależ ONA (156) się prezentujeeeeeee :)

Skręcałeś w lewo - (ja jechałem od Bielan - stałem pierwszy na światłach)

Pozdro ! :)

dzis machalem koledze z niebiesko-pastelowej 156 na borowskiej- kolega lekko zdziwiony ale odmachal oraz widziany lucek na wyscigowej-chyba nie widzial jak machalem :)

Pozdrawiam kierownika białej mito w Jeleniej, blachy DJ, rączka wysoko na moje światła.
Widziałem Cie jeszcze kolo 13 na tej samej ulicy z tym, że wyjeżdzałeś gdzieś spod carefura, ale zapalilo sie krwisto zielone, a policaje stały obok i nie chcialem ryzykować gonitwy

pozdrawiam serdecznie: czarna 156 SW DKL widzianej w drodze do kudowej, srebrnej 156 ONY widzianej w karłowie, czarnej 156 v6 z lotka widzianej w samej kudowie- tu odmachane i czarnej i czerwonej 146 jadacych od wroclawia , numerow nie pamietam :)

dzisiaj ok. godz. 19-20 w miroslawicach widzialem srebrna 166 DSW xxxxx - nie pamietam bo szybko sie mijalismy. Kto to?

ps. bylem pasazerem bialego mondeo ;)

Pozdrowienia dla kierownika 147 jadącego wczoraj od strony Kłodzka w kierunku Międzylesia.. Blaszek nie pamiętam ale chyba DW (za szybko jechałem zeby zczytać) ale światełka i łapka była :) Pozdrawiam :)

na tej trasie Krzysiu czesto alfy mijam zawsze macham ale rzadko odmach sie pojawia...nie mowie ze nigdy...a ostatnio co pisalem do Ciebie to jechala identyczna 166-ka w tym samym kolorze wiec myslalem ze to Ty...

Biała Brera na nr DL _____ dziś na drodze legnica złotoryja :)

Olaf, to bankowo ta sama, ktora widzialem jakis czas temu na trasie Głogów - Lubin, dobrze sie prezentuje :) dzis na rondzie na wjezdzie do Lubina czerwona Alfa GT, blachy ZGY

18:30 widziana AR 164 na blachach PP, trasa Lubin - Rawicz, kierownik mignal swiatlami :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót