Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wczoraj na trasie Gryfów-Jelenia Góra w okolicach Chmielenia widziana czarna 156 na klubowych ramkach(były pozdrowienia z obydwu stron)... później w drodze powrotnej ta sama alfa stała zaparkowana w Chmieleniu na posesji obok srebrnej "renówki" jeszcze raz pozdrawiam .
Wczoraj na Legnickiej pomachał mi kolega z czarnej, poliftowej 156 z felgami bodajże TI- DW49404 - KTÓŻ TO
?
Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś
(czarna, poliftowa 147)
Pozdrawiam kolegę z 156 na Orlenie w Niemodlinie dzisiaj. Rejestracje bodajże RDE. OdmachanePs ładne szprychy
![]()
pozdrowienia dla dwóch Panów z policji Polkowickiej lub Lubińskiej
wizytówkę dostali![]()
hehe ale numerta Alfa to raczej Lubińska, Polkowice nie dostają takich aut, a co to kolega robił w moich okolicach
![]()
prawdopodobnie my też będziemyw ten weekend też tam będę, także może do zobaczenia.
prawdopodobnie my też będziemy
To co, gdzie parkujemy: pod Tesco, czy w Galerii?![]()
dziewczyna jest z tamtych okolic
jej rodzice mają domek naprzeciw komendy, także nie trudno było ich dostrzec.
Adam
te lubinskie dziouchy i kierownicy alf:> u mnie podobna historia![]()
pozdro dla kierownika czarnej 166 widzianej kilka razy w Bystrzycy ostatnimi dniami oraz dla kierujacego srebrna (tzn ten kolor taki srebrno zielony) 156 SW widzianego dzis w Nysie ktory zauwazyl moja lapke pomimo tego ze stalem pod dystrybutorem po drugiej stronie drogi![]()
Pisałem wcześniej, ze Cię widziałemPozdrawiam Pociesznego![]()
Ja również pozdrawiamładnie się prezentuje Twoja alfa
Kilka razy widziałem Cię w Bycy i w sobotę w Kłodzku
akurat dojeżdzałeś do ronda a ja spacerowałem chodnikiem do szkoły
![]()
Cuprum
może w sobotę będziemy w Lubinielub w Polkowicach w Aqua.
pozdrawiam,
Adam