Widziany, Widziana, Widziani :D

byłem o 19 bo musiałem przy w miarę dobrym świetle fotki dla banku zrobić ;)

Dzisiaj Brera na szwajcarskim blachach, 18" i chyba gwincie albo dobrej glebie bo jak taczka jechała na borowskiej :)

wczoraj na trasie Gryfów-Jelenia Góra w okolicach Chmielenia widziana czarna 156 na klubowych ramkach(były pozdrowienia z obydwu stron)... później w drodze powrotnej ta sama alfa stała zaparkowana w Chmieleniu na posesji obok srebrnej "renówki" jeszcze raz pozdrawiam .

Również pozdrawiam

Wczoraj na Legnickiej pomachał mi kolega z czarnej, poliftowej 156 z felgami bodajże TI :) - DW49404 - KTÓŻ TO :) ?

Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś
(czarna, poliftowa 147)

To ja, tylko nie DW a DJ, pozdrawiam jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę z 156 na Orlenie w Niemodlinie dzisiaj. Rejestracje bodajże RDE. Odmachane ;) Ps ładne szprychy :)

kurde wlasnie pomylilo mi sie to bylo w Niemodlinie a nie w Nysie. dzieki za komplement - Twoj kolor lakieru bardzo ladny, jeden z najladniejszych w palecie AR

Wczoraj jak szedłem z wiadrem narzędzi w plecaku od Praktikera widziałem na parkingu przy Piotrze i Pawle na Krakowskiej zieloną wysokopreżną 156 ze scudetto, zielonym i chromowymi żeberkami.

pozdrowienia dla dwóch Panów z policji Polkowickiej lub Lubińskiej ;)

wizytówkę dostali :)

Załączniki

• P270511_20.39[01].JPG
    P270511_20.39[01].JPG
    38.5 KB · Wyświetleń: 81
  • P270511_20.39[02].JPG
    P270511_20.39[02].JPG
    49.2 KB · Wyświetleń: 62
hehe ale numer :D ta Alfa to raczej Lubińska, Polkowice nie dostają takich aut, a co to kolega robił w moich okolicach :)

dziewczyna jest z tamtych okolic :)
jej rodzice mają domek naprzeciw komendy, także nie trudno było ich dostrzec.

zresztą Dawid, myśmy się już spotkali na drodze w kierunku Lubina :)
w ten weekend też tam będę, także może do zobaczenia.

pozdrawiam,
Adam

hehe ;] ja zawsze pozdrawiam Panow z policyjnej Alfy w moim miescie ,zawsze z wzajemnoscia, ale nie wiem czy to dla tego ze "Alfa" ,czy moze wydaje im sie ze to jakis znajomy...

pozdro dla kierownika czarnej 166 widzianej kilka razy w Bystrzycy ostatnimi dniami oraz dla kierujacego srebrna (tzn ten kolor taki srebrno zielony) 156 SW widzianego dzis w Nysie ktory zauwazyl moja lapke pomimo tego ze stalem pod dystrybutorem po drugiej stronie drogi :)

Ja również pozdrawiam:) ładnie się prezentuje Twoja alfa :) Kilka razy widziałem Cię w Bycy i w sobotę w Kłodzku:) akurat dojeżdzałeś do ronda a ja spacerowałem chodnikiem do szkoły :)

Ja również pozdrawiam:) ładnie się prezentuje Twoja alfa :) Kilka razy widziałem Cię w Bycy i w sobotę w Kłodzku:) akurat dojeżdzałeś do ronda a ja spacerowałem chodnikiem do szkoły :)

zrobilem sobie objazdowke polaczona z Byczym Jadlem na zakonczenie :)

Mam nadzieje że Ci się podobało w naszych okolicach i że jeszcze kiedyś przyjedziesz :) wtedy zorganizujemy jakiegoś spota lokalnego :)

okolica ciekawa, troche daleko jak dla mnie, blizej Bieszczady :)

:P Cuprum :)
może w sobotę będziemy w Lubinie :) lub w Polkowicach w Aqua.

pozdrawiam,
Adam

niestety mnie nie ma :( a chętnie bym podjechał, od czwartku do niedzieli będę w Giżycku.

dadasiek a gdzie się widzieliśmy?? bo nie kojarzę.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót