Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdrowienia dla pani z czarnej 156 która zastała mnie w dość krępującej sytuacji pod kauflandem, jak kręciłem w dziwny sposób, niemal pod prąd jak blondynka, po tym jak się zamyśliłem i wjechałem tam gdzie nie trzeba... pani spojrzała z dziwnym uśmiechem ;)

było też 159 na myjni pod kauflandem - to chyba na dzisiejszy zlot :D
i biała GTVka sunąca po legnickiej.

dziś 7.40 na hallera w stronę Fatu jechałem za ciemną 156 DW na klubowych, puszczałem długimi, bez skutku ;)

Wczoraj widziane dwie alfy na klubowych ramkach:) jedna ciemna 166 na parkingu pod magazynem TOYA na Sołtysowicach i druga 147 pod szkołą przy skrzyżowaniu Kołłątaja i Podwala obok fosy.

Wczoraj koło 21 w pobliżu mostu warszawskiego widziana czarna 156 SW na ciekawych różowych felach i oczywiście z klubowymi ramkami.

Pocieszny na bank:)

Wczoraj koło 21 w pobliżu mostu warszawskiego widziana czarna 156 SW na ciekawych różowych felach i oczywiście z klubowymi ramkami.

Dokładnie to byłem ja hyhy
Ambasadorem na pewno nie jestem aczkolwiek często i gęsto śmigam wieć mnie widać :P
Zobaczycie następne felgi to padniecie jak wszystko dobrze pójdzie :P

pozdro dla kierownika ciemnej 156 na blachach DDZ mijanego dzisiaj kolo 15 na pilczyckiej, na wysokosci kozanowa :) lapka byla :stop:

A ja dziś przy pl.Zielińskiego pozdrawiałem kolegę w srebrnej, poliftowej 156.
Ramki były, odmachać odmachał, ale jakiś taki lekko zaskoczony był :)

Dzisiaj przed 21:30 srebrne 156 DOA.... z klubowymi ramkami pod Galerią Dominikańską mrugnełem światłami ale kolega chyba nie wiedział co się dzieje i tak pozdrawiam:D

Pół godziny temu czarna 156 sw na klubowych ramkach widziana w korku przed CH Korona.

Kurde kół nie widziałem:) ja byłem służbowym kangurem oklejonym domkami:)

ja dzisiaj machalem kierownikowi czerwonej 146 DZL widzianej na świeradowskiej- poł metra zza okna reke wystawialem a efekt żaden :D wniosek taki, że wymaluje sobie chamsko pomaranczowe pasy wzdłuż, obkleje sie odblaskami i założe jaskrawo żółte fele :D dodatkowo co by mnie bylo widac z daleka pomaranczowy kogut na dach :D

Amortyzatory
Powrót