• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozrawiam Rafcia widzianego dzis przed przejazdem kolejwoym w DDZ i grzesb156 który stanął obok mnie w Wojsławicach i któremu zostawiłem kaledarzyk LKP ;) Akurat byłem jeszcze ze szwagrem którego była ta czerwona 156 obok :)

Dziś koło Katedry w Opolu 147 na DW 10XX oraz przy Okrąglaku kobietka w SW 156 na OP nawet się uśmiechneła jak zalotnie pomachałem :)

Czarne mito DW
w Złotoryi widziane ;) i piekna mina i reakcja na łapke z mojej strony hhee

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Czarne mito DW
w Złotoryi widziane ;) i piekna mina i reakcja na łapke z mojej strony hhee

Pozrawiam Rafcia widzianego dzis przed przejazdem kolejwoym w DDZ i grzesb156 który stanął obok mnie w Wojsławicach i któremu zostawiłem kaledarzyk LKP ;) Akurat byłem jeszcze ze szwagrem którego była ta czerwona 156 obok :)
No wlasnie, tak sie zastanawialem czyja jest ta czerwona 156, dzieki za kalendarzyk.

A tak BTW odnośnie ramek pod rejestracje. Wiecie może koledzy, gdzie można takowe zdobyć/zakupić?

Dziś (a było po 13) kolega autococker (o ile się nie mylę po awatarach z forum) widziany przeze mnie i moją czarną Bellę na Kazika Wielkiego we Wrocławiu. Auto robi wrażenie :)

pytanie czy widziałeś autocockera czy tylko jego byłą eks ;)

hehe chodziło mi o to że Tomek - autococker sprzedał jakiś czas temu 147...

Aha, no to pewnie widziałem w nim jakiegoś nowego właściciela :). W każdym razie auto wygląda naprawdę korzystnie, choć moja wersja (przed liftingowa) jest w mojej opinii bardziej seksowna ;P

resti71 czy czasem dziś jakoś po 18 nie leciałeś przez Maślice ??

srebrna 156 SW na ramkach z przyciemnionymi szybami widzana dzis na braniborskiej...niestety Pani Kierownik mnie chyba nie widziala:>

W końcu mamy ramki na naszych autach, więc można wyglądać nas na drogach :)

Trochę trwało zanim znalazły się, bo je skutecznie upchnęłam przed BN :lol:

Dzisiaj ok 9:30 zółta 145 na klubowych ramkach z zapasem z tyłu widziana na Wyszyńskiego.

Wczoraj ok godziny 12:30 na klubowych ramkach w Kudowie Zdroj rej DW 95***, ale no wlasnie ALE ... AUDI chyba starsza 6 ;)

dzis kolo 9.30 przy lodach spychaly na jednosci narodowej we Wrocku blekitna 156 sedan.

Amortyzatory
Powrót