Widziany, Widziana, Widziani :D

Srebrna 156 1.9 SW -> PKNSS41 - kto to :) ? (Staliśmy dzisiaj koło siebie na Krakowskiej - trąbiliście do mnie;)). Byliście na zlocie, ale nicków nie kojarzę :)

Srebrna sedan (chyba) z klubowymi ramkami mijana przed 15.00 Opolska - Krakowska. Machnąłem w ostatniej chwili :)

Pozdrawiam z błękitnej 156 ;)

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:27 ----------

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla blondynki w białej guliettcie która dzisiaj koło 16 parkowała w magnolii
oraz dal Pani w srebrnej 147 przed FL która jechała za mna po 16 na Pilczyckiej

Gorlicka/Krzywoustego. Wydaje mi się, że chyba kobieta prowadziła ;)

Tak tak Moja Kobieta prowadziła :) do domku zmierzaliśmy :P

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Hmmmm dzień się zgadza i godz też, no i to że ktoś z takiej alfy jak Twoja mrugnął światłami i rączka też była :) ale może akurat to czysty zbieg olokiczności :))

Nie nie nie to nie zbieg okoliczności, nie ma takiej drugiej alfy jak moja hyhy a to fakt to byłem ja :)

Pozdrawiam srebrna 166 skrecajaca w okolice ASO fiata w chrzanowie okolo 13 30:) Chyba mnie nie zauwazył albo nie zdażył odmachac, do nastepnego :P

Pozdrawiamy czekoladową 159, która nam mrugnęła na Głównej niedaleko przejazdu kolejowego :)

W Opolu dziś dwa razy widziałem bodajże AR 156 na numerkach DLU10160 jak sie nie pomyliłem:)

Wrocław 156 DDZ przy bunkrze na Stalowej :)

Dziś ok. 15. Legnicka, srebrna 147 za mną, rejestracja KC :)
pozdrawiam

Pocieszny, napraw wkońcu tą szybę :D
za każdym razem będziesz drzwi otwierał ? :P
pozdro

Tak myślałem ale coś mnie tablice zmyliły :)

Słońce wyszło i alfisci zaczeli się pozdrawiać, pozdrawiam wszystkich na trasie złotoryja - legnica, legnica - lubin, z samego lubina oraz z trasy Lubin - Polkowice i samych polkowic ;)
Troche dzisiaj tego bylo ;)
3x czarne 156 na blachach DLU,
czerwona 147 DZL, czerwona 147 DGL i czerwona 147 DPL stojąca pod halą w polkowicach, ;)
kierowniczke srebrnej 156 DPL, kierownika niemieckiej GTV,
co było prawdziwym zaskoczeniem ... bo nigdy na tej trasie nikt mi nie odmachał ;)
Było jeszcze kilka 156 - które nie czuły tego i mnie olały ;) ale przyznam ze milo tak zobaczyć znajome znaczki na maskach ;)
a pozdrawia kierowca ciemno zielonej 166 na blachach DZL ... tak tej niemiłosiernie brudnej ;)

A ja pozdrawiam kierowcę pięknej 156 na DKL-kach i klubowych ramkach, widzianą wczoraj w Kłodzku przy ul. Morcinka.

Dzisiaj w karpaczu widziana i pozdrowiona 156FL SW blachy DJ i klubowe ramki - kto to? :)
i również w karpaczu, niebieska 155 bez ramek i blachy DW były awaryne i mrugniecie dlugimi - pozdrawiam i pytam kto to?:)

sn00p zgadzam się z Tobą będąc dziś na Śląsku oglądałem się co chwila ale niestety numerów za cholerę nie zapamiętałem będę musiał się nauczyć szybkiego zapamiętywania:)

Amortyzatory
Powrót