Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj ok. 18.45 na Bielanach Wro widziana bordowa 156 (2.4 jeśli dobrze kojarzę z klubowymi ramkami). Skręcałeś w lewo - w kier. Makro, ja jechałem prosto błękitną 156 2.0TS (w ostatniej chwili mrugnąłem awaryjnymi ;))

Pozdrowionka

A ja przez weekend miałem cały czas wrażenie że mnie śledzi cała masa alf ;)
I może jeszcze powiesz, że jeździli nieprzepisowo ? :D

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

Dzisiaj na Opolskiej we Wrocławiu:
* mijana srebrna 156 DW688CT chyba - była łapka z dwóch stron, więc jakiś zorientowany Kolega (choć ramek nie było)

* biała Giulietta DW678NJ albo NF bodajże - jechałem parę aut z tyłu - piękne autko ktoś ma :)

Pozdrowionka ; p

Ostatnia edycja:
Ha! W końcu znowu namierzyłam forumowy samochód :D I to nie byle jaki... hehe. TYCH felg nie da się przeoczyć. Fura Pociesznego skręcała w lewo, a moja w prawo :cool:

Tak z ciekawosci. Czy Ktos z forum wczoraj na rynku nie dostal blokady od SM za zle parkowanie? Ciemna 166.

Pozdrawiam kierowce ciemnej 156 na blachach SG *** spotkanej dzis na parkingu w Renomie :cool:

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 DWR 116XX Widzianego o 16 koło Eureki (podwale)

Dziś miedzy 13, a 14 na ul. Rychtalskiej widziałem dziwny model Alfa Romeo. Mam wrażenie, że to jakaś limitowana seria, czy ktoś może mi przedłożyć więcej info na ten temat ?? Poniżej zdjęcie.

:D:D:D:D:D

Przodu niestety nie widziałem, za to znaczek z tyłu miał (miała ?) w idealnym stanie, nie wyblaknięty - jak z salonu :D

Świdnica, srebrna 156, koło McDonalda, pomachane. Nic więcej niestety nie powiem bo prowadziłem z kumplem zaciętą rozmowę między wyższością plastyki Canona nad Nikonem. Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót