Lesiu93
Nowy
Wczoraj około 18 w Strzegomiu na rondzie Czarna 159 TI Sedan na blachach DJA ***67. Niestety nie było jak machnąć, bo jechałem z Ojcem zielonym Fiatem Brava.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wczoraj około 18 w Strzegomiu na rondzie Czarna 159 TI Sedan na blachach DJA ***67. Niestety nie było jak machnąć, bo jechałem z Ojcem zielonym Fiatem Brava.
Pozdrawiam.
Toć to nasz GosiaczekDzisiaj ok 14:15 widziana na Stanisławowskiej piękna GTV w kolorze kameleon (która chyba zwykle parkuje na Gagarina), a za kierownicą piękna Pani z włosami koloru blond - nie machałem bo jechałem "nie alfą" ;-)
Jakby na mnie 19 ton trąbiło i mrugało też bym spie*dal*łaPozdro dla 147 na ramkach DOL... Wpuszczałem cię dziś ciężarówką na S8 kierunek Warszawa. Trąbie, Trąbie, Mrugam... ;-)
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj kolega jadący 159 (chyba czarną) w stronę Świdnicy od Jaworzyny, machnął mi gdy się mijaliśmy. Moja reakcja była tak błyskawiczna, że odmachałem jak już Ciebie miałem w tylnym lusterku...
Pzdr
Ja odmachałem, ale zobaczył to kierowca który jechał za Tobą - może następnym razem popiszę się lepszym refleksemTo byłem ja ale całkiem zapomniałem napisać :-\
Dużo tego dnia widziałem alfiątek na ramkach a nikt mi nie odmachał :'( a większość we wrocku
Dzięki, choć czeka na dopieszczenie, bo nieco ją poobdzierałem...Pafka ale ładnie wygląda ta twoja gt ;-)
To chyba moja, tak mniej więcej o 8:50 się mijaliśmy.Widziana dzisiaj na obwodnicy Świdnicy czerwona GT na ramkach . troche za szybko na łapki pozdrawiam
Widziana wczoraj paczka alfaholików w 156 sw na tablicach DLE między Kaczorowem a Bolkowem ... światełka byłyPokaż załącznik 197622