• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Wczoraj około 18 w Strzegomiu na rondzie Czarna 159 TI Sedan na blachach DJA ***67. Niestety nie było jak machnąć, bo jechałem z Ojcem zielonym Fiatem Brava.

Pozdrawiam.

Dzisiaj ok 14:15 widziana na Stanisławowskiej piękna GTV w kolorze kameleon (która chyba zwykle parkuje na Gagarina), a za kierownicą piękna Pani z włosami koloru blond - nie machałem bo jechałem "nie alfą" ;-)

A to na pewno ona, bo miala podjechac gdzies gtv-ka;-)

Pozdro dla 147 na ramkach DOL... Wpuszczałem cię dziś ciężarówką na S8 kierunek Warszawa. Trąbie, Trąbie, Mrugam... ;-)

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj kolega jadący 159 (chyba czarną) w stronę Świdnicy od Jaworzyny, machnął mi gdy się mijaliśmy. Moja reakcja była tak błyskawiczna, że odmachałem jak już Ciebie miałem w tylnym lusterku...
Pzdr

Wczoraj kolega jadący 159 (chyba czarną) w stronę Świdnicy od Jaworzyny, machnął mi gdy się mijaliśmy. Moja reakcja była tak błyskawiczna, że odmachałem jak już Ciebie miałem w tylnym lusterku...
Pzdr

To byłem ja ale całkiem zapomniałem napisać :-\
Dużo tego dnia widziałem alfiątek na ramkach a nikt mi nie odmachał :'( a większość we wrocku

Pafka ale ładnie wygląda ta twoja gt ;-)
A dzisiaj około godziny 12 na słupie widziana 159 sw mysi kolor DL***** tablice machałem z błękitnego passata i było odmachane ;-)

Widziana dzisiaj na obwodnicy Świdnicy czerwona GT na ramkach . troche za szybko na łapki pozdrawiam

Pafka ale ładnie wygląda ta twoja gt ;-)
Dzięki, choć czeka na dopieszczenie, bo nieco ją poobdzierałem...
Twoja "9" też robi robotę - zwraca uwagę, niezła sucz ;)

Widziana dzisiaj na obwodnicy Świdnicy czerwona GT na ramkach . troche za szybko na łapki pozdrawiam
To chyba moja, tak mniej więcej o 8:50 się mijaliśmy.
Zanim ramki dostrzegłem to już się minęliśmy - pzdr

Pozdrowienia dla Jozofka. Widziany dziś ok 17:45 na światłach przy kaufllandzie. Stałem pół auta za tobą na drugim pasie. Skrecales w prawo ja w lewo: )

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Wzajemnie

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Czyje grafitowe 147 na blachach DBA ? Widziane na rondzie przy tesco i na parkingu marketu ;)

Dziś o 16:30 na granicznej widziana czarta gt numery DB Synek machał (z przyzwyczajenia na widok alf )

Pozdrowienia dla srebrnej 159 SW DW196.. Widzianej dziś po 12 na mostach Mieszczańskich we Wrocławiu.

Amortyzatory
Powrót