Widziany, Widziana, Widziani :D

Kto leciał jakieś pół godziny temu na Hallera koło CH BOREK ?

156 SW na ramkach na 100-lecie, więc bankowo ktoś ogarnięty :D Jechałem czarnym Polo - mrugałem awaryjnymi :D Blachy chyba DW 414LF czy jakoś tak ...
Gdyby rejestracja była DW 115XK a 156 SW srebrna to mój facet bo często tam jeździ ;)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT. Parking pod biedronką na Grota-Roweckiego we Wrocławiu. Ramki były.

attachment.php

Załączniki

• alfy1.jpg
    alfy1.jpg
    98.3 KB · Wyświetleń: 125
  • alfy1.jpg
    alfy1.jpg
    261.8 KB · Wyświetleń: 396
Widziana czarna 156 oramkowana o godzinie 18, koło Dworca Miasto w Wałbrzychu.. pozdrowienia z żółtego dostawczego IVECO :))

Kto rozdawał wizytówki na firmowym parkingu na bierutowskiej? :-D

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk

Witam to moja GT, również pozdrawam.
Zdaje się ze jestesmy sąsiadami, Ty stoisz na Klasztornej, ja na Smardzowskiej.

Pozdrawiam koleżkę z bialej GT - podjechala 5 min pozniej.
attachment.php

Załączniki

• 20141010_173229.jpg
    20141010_173229.jpg
    47.5 KB · Wyświetleń: 368
Monika, ja również pozdrawiam:)

Dodano po 3 minutes:

Ja też pozdrawiam właścicielkę czerwonej gt z którą mijałem się wczoraj na drodze lubin legnica :)
Zauważyłam Cię w ostatniej chwili, ale zdążyłam z łapką:) Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Widziana biała GTV gdzieś koło Strzegomia, machnąć nie zdążyłem, ale awaryjne puściłem (chociaż nie wiem czy widziano), nastepnie mijana czarna 156 na drodze do Wałbrzycha ze Strzegomia, i na końcu widziana zaparkowana "duża" Tallmena :) Pozdrawiam

A ja dziś jadąc na tarsie legnica wałbrzych sokołowsko nikogo nie widziałem, ale za to pozdrawiam właściciela oramkowanej 156 stojącej na senatorskiej w Legnicy :)

A ja dzisiaj widziałem srebną 166-kę wyjeżdżającą z mojego podwórka.Moja pani zawsze marudzi jak ma jechać moją alfą do pracy a nie swoją alhambrą .Często zamieniam auta gdy mam lecieć z lawetą i potrzebuję wtedy alhambrę.Ale dzisiaj ( do wyboru miała 2 auta) zamiast alhambrą-pojechała do pracy moją alfą,mimo że mogła jechać swoim vanem.Już nic z tego nie rozumiem.Chyba jednak też się zakochała w tym aucie.

Wczoraj widziana oramkowana 159 na DOL, koło 18.30 plac jana pawła we Wrocłaawiu - dwie panie, czekałem na tramwaaj :-)

Chyba właśnie mrugał mi, jadący za mną, kierowca Alfy. Kłodzka estakada, droga S8 w stronę Wrocławia. Na początku nie zaskoczyłem, że to alfista, bo było ciemno i widziałem jedynie światła, ale jak się do mnie bardziej zbliżył, to chyba zauważyłem zarys lamp od GT. Było jednak z mojej strony za późno, żeby odmrugać, bo z lekka niezręczna sytuacja, heh.

Kogo mijam prawie codziennie rano na Redyckiej? Srebrne (chyba), nie oramkowana 156 fl na blachach DZA, zawsze z pozdrowieniami :)

Pozdro dla mijanej dzisiaj przed południem 159 SW na A4 w strone Zgorzelca:-) Mrugała mi światłami.

Na trasie Strzegom-Kostomłoty widziana i pozdrowiona czarna oramkowana 159 SW oraz czarna bez ramek 156 zdążyłem tylko mrugnąć, bo gadałem przez telefon :D

Na trasie Strzegom-Kostomłoty widziana i pozdrowiona czarna oramkowana 159 SW oraz czarna bez ramek 156 zdążyłem tylko mrugnąć, bo gadałem przez telefon :D

Pozdro od 159:)

PabloXXL do Ciebie chyba takze pozdro:)

Wczorajszy dzien byl ogolnie obfity w spotkania na trasie, choc wiekszosc byla nieoramkowana.. ciesze sie jednak, ze nieoramkowani tez zaczynaja pozdrawiac:)

Amortyzatory
Powrót