Widziany, Widziana, Widziani :D

A to ciezko zobaczyc bedzie myslalem o jakiejs fladze alfaholikow na tylnej szybie jak plusem jade albo proporczyku na lusterku xD pokombinuje hehe ale zwracac uwage jak ktos nadgorliwie dzwoni xD. Zdazalo mi sie ze dzwonilem na kierowce nawet podjechalem tak ze glowe zadarl na podwalu i mnie luknal ale pewnie nie wiedzial o co kaman dlatego pewnie zaczne w czerwonym mundurze z logo AR jezdzic hehe

A to ciezko zobaczyc bedzie myslalem o jakiejs fladze alfaholikow na tylnej szybie jak plusem jade albo proporczyku na lusterku xD pokombinuje hehe ale zwracac uwage jak ktos nadgorliwie dzwoni xD. Zdazalo mi sie ze dzwonilem na kierowce nawet podjechalem tak ze glowe zadarl na podwalu i mnie luknal ale pewnie nie wiedzial o co kaman dlatego pewnie zaczne w czerwonym mundurze z logo AR jezdzic hehe

noo ja ostatnio Ciebie wypatrywałam ale niestety :P

dzisiaj o 17.40 widziana czarna 147 dwr 61115 chyba, miała spaloną tylną żarówkę, jechałem sudecką, mrugałem, trąbiłem i machałem :)

Kto leciał jakieś pół godziny temu na Hallera koło CH BOREK ?

156 SW na ramkach na 100-lecie, więc bankowo ktoś ogarnięty :D Jechałem czarnym Polo - mrugałem awaryjnymi :D Blachy chyba DW 414LF czy jakoś tak ...

myślałam, ze to jakaś przenośnia z tym tramwajem:) czytając uważnie wpisy jednak doszłam do wniosku, ze nie tylko na alfy na drodze powinnam zwracać uwagę. no i jak tramwaj dzwoni na mnie, to nie zawsze oznacza to, ze chce mnie rozjechać na torach:)

Przed 9 moja pani widziala Jozofek na parkingu kauflandu a ja doslowbie orzed chwila widzialem jak przejezdzal pod oknami mojego domku :) czyli przy statoil :)

A ja w sobotę też jechałem obok statoil w wałbrzychu i to 2 razy i nikt mnie nie widział :):)

Pod warunkiem że w wałbrzychu jest 1 ststoil :) Nastepnym razem jak będę jechał do sokołowska to będę się rozglądał w okolicach statoila :)

Na kogo dzisiaj w 159 SW przytrąbiłem na Listopada ? :D

Widziana prawdopodobnie znowu monika xD czerwona oramkowana brera jadaca w strone kromera przed mostami warszawskimi. Ok 16-17 obdzwonione i obmrygane z 11 jadacej na grabiszynska xD

Pół godziny temu śmignęła mi 147 z ramkami w Oleśnicy na Kopernika, chciałem gonić ale uciekła mi mi w lewo ;/

już wiem, ze mam patrzeć nie tylko na Alfy, ale również na tramwaje, a raczej na motorniczych:)
i do zobaczenia
Widziana prawdopodobnie znowu monika xD czerwona oramkowana brera jadaca w strone kromera przed mostami warszawskimi. Ok 16-17 obdzwonione i obmrygane z 11 jadacej na grabiszynska xD

Z czyją czarną 156 oramkowaną mijałem się za torami w Mieroszowie około godziny 16:30, Łapki były.. Pozdrawiam jeszcze raz :)

Pozdrowienia dla właścicielki :)

Załączniki

• CAM00331.jpg
    CAM00331.jpg
    70.9 KB · Wyświetleń: 140
Ja też pozdrawiam właścicielkę czerwonej gt z którą mijałem się wczoraj na drodze lubin legnica :)

Amortyzatory
Powrót