Widziany, Widziana, Widziani :D

156 pod moim makiem DW xxxTK na ramkach, bodajże środa to była ;) i o ile mnie pamięć nie myli to 2 osoby nią podróżowały :>

Pozdrowienia dla Patrycji. Dzisiaj pod tesco postawiłaś swoją alfkę obok naszej :)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 mijającej mnie na A4 za bramkami w Sośnicy w kierunku Wrocławia koło 17 (mryganie było:) ). Rejestracja chyba zaczynała się na D... i coś mi się kojarzy, że były to indywidualne blachy (Dzeju?)

OT

Panowie/Panie jest jakis aktywny klubowicz z Wroclawia lub okolic ktory posiada GT JTD?

OT

Panowie/Panie jest jakis aktywny klubowicz z Wroclawia lub okolic ktory posiada GT JTD?

Jo mom, możemy się ustawić któregoś dnia, bo często jestem we Wrocławiu.

Zgorzelec- srebrna 156 przed liftem, jezdzi starszy facet kolo 40 lub chlopak okolo 25roku zycia. Czasem machaja, jedyni jacy w okolicy zgorzelca machaja...

Czerwona 146 przed liftem, na blachach DZG dosyc ze taka jak moja rozniaca sie doslownie tylko kolorem, to na dodatek nie macha nigdy pan po 50 z wąsem ;(((

ZGORZELEC MACHAC MRUGAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZYJEEEEMYYYY!!!!

Pozdrowienia dla czerwonej 147 mijającej mnie na A4 za bramkami w Sośnicy w kierunku Wrocławia koło 17 (mryganie było:) ). Rejestracja chyba zaczynała się na D... i coś mi się kojarzy, że były to indywidualne blachy (Dzeju?)
Tak jest. Więcej napisałem w Twoim regionie. Pozdrawiam również

Tak jest. Więcej napisałem w Twoim regionie. Pozdrawiam również
He he he gdybyś mi mrugnął z tyłu tak tanio bym skóry nie sprzedał:) i gdyby nie zjazd, który za chwilę miałem potowarzyszył bym Ci trochę... Pozdrawiam i być może do następnego:cool:

Widziana combi 159 czarna, na blachach Lubania w Zgorzelcu, nie machnal :(

Często widziana w Głubczycach 159 czarna nie daleko siedziby ZDW pod sklepem oraz 2 dni temu widziana piękna czarna 156 na przeciwko ZDW przy wjeździe do EKO z przyciemnionymi tylnymi światłami oraz na czarnej feldze - wygląda przecudnie. :)

Zgorzelec widziana 156 na francuskiej pan wyjezdzal spod szkoly Emilki, Nie machnal ;(

Czy tylko mi odmachuje co 20 kierowca alfy? :/

a tam gadasz, zawsze zostają jeszcze kierowcy z klubu :)

Amortyzatory
Powrót