• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany, Widziana, Widziani :D

A ja pozdrawiam Alfaholika, niedaleko którego zaparkowaliśmy w piątek pod cmentarzem w Lubinie ;) ok godz. 16:15 :D O ile moja pamięć daje radę to alfa była na blachach DLU 26...3

A ja pozdrawiam Alfaholika, niedaleko którego zaparkowaliśmy w piątek pod cmentarzem w Lubinie ;) ok godz. 16:15 :D O ile moja pamięć daje radę to alfa była na blachach DLU 26...3

To byłem ja :) również pozdrawiam, miałem już wcześniej pozdrowić bo alficzkę widziałem 2razy :) raz pod cmentarzem w Oborze, raz w Lubinie:), ale dopiero dziś zajrzałem na forum.

Ostatnia edycja:
raz pod cmentarzem w Oborze, raz w Lubinie
taki to dzień, że wszystkie drogi prowadziły na cmentarz, a odległości między nimi niezbyt duże, to i minąć można się kilka razy :D Czasem pojawiamy się w Lubinie, bo to moje rodzinne miasto ;)

pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej 159 mijanej dziś w Opolu na ul.Domańskiego - była "łapa" :D

Pozdrawiam kolegę z Alfy 156 w kombiaku mijanej praktycznie ostatnio przez kilka dni i po kilka razy na trasie okolice Sidzina-Nysa :) Robię w drogówce temu rzuciła mi się bardzo w oczy bo lakier się świecił nie źle :)

Pozdrawiam prawdopodobnie kolegę warsztatpusz widzianego dziś rano koło internatu. Wracałem z rejestracji- nie załatwiłem w jeden dzień, więc dalej na próbnych ;)

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej Alfy na tablicach DLU w okolicy TESCO, w ostatniej chwili zdążyłem odmachać w okolicy TESCO. Widziana piękna czerwona AR GT na DLU z forumowymi ramkami, niestety na stalówkach :eek:

Widziana piękna czerwona AR GT na DLU z forumowymi ramkami, niestety na stalówkach :eek:[/QUOTE]

Dziś też ją widziałem na wlocie do lubina na przejeździe kolejowym

Piesze pozdrowienia dla Kierownika w czarnej oramkowanej 147 (rej. DOL), widzianego przed chwilą, ok. 8.45, na światłach przy Carrefourze na Hallera. Rączka była :)
Po przejściu przez pasy zobaczyłem drugą oramkowaną 147, tym razem czerwoną na rej. SK, ale na kontakt wzrokowy było za późno ;)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 pod sądem w Wałbrzychu :P

Kto dzisiaj około 15 machał mi z czarnej GT na rondzie w Siechnicy? :) Jechałem czerwonym Mito :)pozdrawiam

Pozdrowienia dla czerwonej 147 na ramkach widzianej dzisiaj na lotnisku :)

Piesze pozdrowienia dla Kierownika w czarnej oramkowanej 147 (rej. DOL), widzianego przed chwilą, ok. 8.45, na światłach przy Carrefourze na Hallera. Rączka była :)
Po przejściu przez pasy zobaczyłem drugą oramkowaną 147, tym razem czerwoną na rej. SK, ale na kontakt wzrokowy było za późno ;)

rownież pozdrawiam pieszego Kolegę widzianego na Hallera. pędzilem akurat do robo:) a już przestawałem wierzyć ze spotkam kogoś z forum:) może dziwnymi trasami śmigam...

Pozdrowienia dla wszystkich kierowników widzianych dzisiaj na trasie Świdnica-Wrocław, a w szczególności dla kierowcy pięknej 159tki na pakiecie Ti za którym jechałem sobie;] PS: Jaki motor kolego?

Wczoraj sedan 156 z ramkami przed rondem, a dziś 159 skręcająca na Domańskiego ok 15.30 też z ramkami

Amortyzatory
Powrót