Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam użytkownika alfy bliżniaczej do mojej, który mijał nas (czyli mnie i alfę) wczoraj ok 14:30 na Al. Sobieskiego.
Stałam do wjazdu na PP, bliźniaczka pomykała wewnętrznym pasem.

Jutro grasuję w Lubinie. Jak ktoś ma ochotę na kawę w towarzystwie, to polecam swoją osobę ;)

Dzisiaj na parkingu obok hali na Składowej w Lubinie stała czarniutka 147 na forumowych ramkach. Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Kolege oramkowanej bodajze 146 ktory stal dzisiaj przed Awansem w Jaworze:-)!

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla Marcina666 mijanego w Głogowie była łapka ale nie wiem czy z odzewem a także dla wszystkich Alfisti na trasie Poznań-Głogów-Leszno-Lubań. Były łapki i pozdrowienia przez cb.

eMka

mam ochotę na kawkę, daj znać to się jakoś znajdziemy na mieście:)
przegapiłam wpis, bo nie dostałam powiadomienia mailowego, ale jeszcze jutro jest okazja, bo dzisiaj tutaj zostaję.
Jestem na Przylesiu, więc może np. "Mac" lub okolice około południa czyli 12-13? Później wracam do siebie.

Pozdrawiam użytkownika srebrnej 156 SW DLU...XX, parkującego przez chwilę pod "jamnikami" ;)
Wymarzłam za wszystkie czasy, bo zachciało mi się suflaka (a tam są najlepsze :D)

przegapiłam wpis, bo nie dostałam powiadomienia mailowego, ale jeszcze jutro jest okazja, bo dzisiaj tutaj zostaję.
Jestem na Przylesiu, więc może np. "Mac" lub okolice około południa czyli 12-13? Później wracam do siebie.

Pozdrawiam użytkownika srebrnej 156 SW DLU...XX, parkującego przez chwilę pod "jamnikami" ;)
Wymarzłam za wszystkie czasy, bo zachciało mi się suflaka (a tam są najlepsze :D)
No niestety ja jutro nie mogę, bo popracować trochę w tym tygodniu wypadałoby:( Przykro mi bardzo, następnym razem może uda nam się jakoś zgrać w czasie.

Widziana ok godz 22 alfa GT na Jednosci Nardowej. Mrugalem ale kolega za szybko jechal ;)
Byly rameczki ;)
Pozdrawiam.

A ja pozdrawiam zieloną przedliftową 156 rozwożącą śniadania na przedmiejskiej. Dojrzałam z okna klubowe ramki :)

Amortyzatory
Powrót