Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś w Lubinie ok.12 na skrzyżowaniu obok tesco skręcała czarna Giulietta... Sorki, że nie pomrugałem zobaczyłem Ciebie dopiero w wstecznym lusterku na następnym skrzyżowaniu:)

Dziś w Lubinie ok.12 na skrzyżowaniu obok tesco skręcała czarna Giulietta... Sorki, że nie pomrugałem zobaczyłem Ciebie dopiero w wstecznym lusterku na następnym skrzyżowaniu:)

Możliwe że to była moja małżonka :):) Później sie jej zapytam :):). Pozdrawiam

W sobotę na ulicy Buczackiej we Wrocławiu stała zaparkowana czarna 147 FL TS były ramki klubowe.

Super ten dział ! My jeździmy z żoną Alfą 159 czarna sedan (oczywiście ramki klubowe) od jakiś 3 tygodni , połowę trasy jedziemy razem ( ja wysiadam na Psim Polu) a później żona jedzie do centrum. Codziennie wieczorem mi opowiada jakie Alfy widziała kto jej pomachał a komu ona. Dzisiaj opowiadała że wczoraj na Milenijnym jakiś Pan w 159 sedan czarna strasznie się przyglądał że aż się zrównał jadąc z nią ale nie chciał machać... , że jakaś Pani z czerwonej 147 jej machała itp...
Pozdrawiam Wszystkich Alfistów którzy jeżdżą codziennie rano około 8 obwodnicą śródmiejską we Wrocławiu
Może to ja byłem:cool:

Pozdrawiam właściciela zielonej 155 z ramkami widzianej niedaleko Pl. Grunwaldzkiego we Wrocławiu ok. godz. 9.
Rzadki widok :D Dawno 155-ki nie widziałem na ulicy.

Pozdrowieniaa dla shemagonish'a (chyba) mijanego dzisiaj w Niedźwiedniku, łapka i światełka były. Od razu ją wypatrzyłem ale pewien nie byłem, gnałem sobie do szkooły. :)

No może ...:) dobrze że z jesteś z forum... :)
Masz ramki klubowe ?
Ciekawe mamy nick ... pozdrawiam
Nick faktycznie mamy ciekawy:) Ramek klubowych nie mam ale często jezdze przez Milenijny:) Codziennie jezdżę też Obornicką do Szewc:) Pozdrawiam!!!

Ekierto widziany na ulicy Kani w Opolu koło 16.15 ja wyjeżdzałem z podwórka sądu w przeciwną stronę:p

Pozdrawiam właściciela zielonej 155 z ramkami widzianej niedaleko Pl. Grunwaldzkiego we Wrocławiu ok. godz. 9.
Rzadki widok :D Dawno 155-ki nie widziałem na ulicy.
Pozdrawiam również. Staram się jak mogę, aby zachować ją dla potomności.

Pozdrawiam kierownika tej ładnej 155tki, grającej rolę statystki w ostatnim odcinku Stop Drogówki. :D Poniżej zrzut ekranu. ;)
155.jpg

Fotka musiala byc jakos z pol roku temu zrobiona. Stalem tam na pomiarach natezenia dzwieku. O ile pamietam, to motocyklista potacil kogos z 50m wczesniej. Ten znak, pod ktorym stoje, to zakaz postoju :D

Ostatnia edycja:
Ekierto widziany na ulicy Kani w Opolu koło 16.15 ja wyjeżdzałem z podwórka sądu w przeciwną stronę:p

Faktycznie, wyjeżdzałem z uliczki i widziałem srebrną 166 wyjeżdzającą w prawo z podwórka sądu :P..

Pozdrawiam kierownika tej ładnej 155tki, grającej rolę statystki w ostatnim odcinku Stop Drogówki. :D Poniżej zrzut ekranu. ;)
Pokaż załącznik 88126

Też to oglądałem kilka dni temu :)
I mówię, że "O tam było widać przez chwilę AR na ramkach klubowych", to tylko usłyszałem, że już jestem za dużym maniakiem i mam zwidy ;D
A jednak nie wydawało mi się..
I dokładnie motocyklista kilkadziesiąt metrów przed Twoją AR potrącił pieszą na pasach..

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót