Tynkarz tak by nie spartaczył
Spawacz konstrukcji drewnianych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tynkarz tak by nie spartaczył
Jeżeli masz tablice DW338L... to obok mojej![]()
Dziś w Lubinie ok.12 na skrzyżowaniu obok tesco skręcała czarna Giulietta... Sorki, że nie pomrugałem zobaczyłem Ciebie dopiero w wstecznym lusterku na następnym skrzyżowaniu![]()
Może to ja byłemSuper ten dział ! My jeździmy z żoną Alfą 159 czarna sedan (oczywiście ramki klubowe) od jakiś 3 tygodni , połowę trasy jedziemy razem ( ja wysiadam na Psim Polu) a później żona jedzie do centrum. Codziennie wieczorem mi opowiada jakie Alfy widziała kto jej pomachał a komu ona. Dzisiaj opowiadała że wczoraj na Milenijnym jakiś Pan w 159 sedan czarna strasznie się przyglądał że aż się zrównał jadąc z nią ale nie chciał machać... , że jakaś Pani z czerwonej 147 jej machała itp...
Pozdrawiam Wszystkich Alfistów którzy jeżdżą codziennie rano około 8 obwodnicą śródmiejską we Wrocławiu
Może to ja byłem![]()
Jeżeli masz tablice DW338L... to obok mojej
Ja pozdrawiam również kierownika 156 ERA44E... obok którego parkowałem również na bielanach![]()
Nick faktycznie mamy ciekawyNo może ...dobrze że z jesteś z forum...
Masz ramki klubowe ?
Ciekawe mamy nick ... pozdrawiam
Pozdrawiam również. Staram się jak mogę, aby zachować ją dla potomności.Pozdrawiam właściciela zielonej 155 z ramkami widzianej niedaleko Pl. Grunwaldzkiego we Wrocławiu ok. godz. 9.
Rzadki widokDawno 155-ki nie widziałem na ulicy.
kurza twarz, to VincPozdrawiam kierownika tej ładnej 155tki, grającej rolę statystki w ostatnim odcinku Stop Drogówki.Poniżej zrzut ekranu.
![]()
Pokaż załącznik 88126
Ekierto widziany na ulicy Kani w Opolu koło 16.15 ja wyjeżdzałem z podwórka sądu w przeciwną stronę![]()
Pozdrawiam kierownika tej ładnej 155tki, grającej rolę statystki w ostatnim odcinku Stop Drogówki.Poniżej zrzut ekranu.
![]()
Pokaż załącznik 88126