Widziany, Widziana, Widziani :D

Na jaworskim rynku zaparkowałam kilka miejsc dalej od czerwonej 147 na tristarach, tablice TK i na tylnym zderzaku fajna dokładka/ dyfuzor.

to będzie kolega z Koszalina o nicku TKFoto, który pomieszkuje od dłuższego czasu w naszych okolicach, wcześniej Świdnica a obecnie w Jaworze:) jak koleżanka wpadnie za tydzień na zlocik pod przełęcz Jugowską a potem do Pieszyc to się na pewno poznacie bo Tomek też podobno będzie na tym zlocie:)

Bdb pomysł !

Ja to NAWET rękę podam ! O ! hahaha

Wpadnij kiedys w środę do wrocka pod most Milenijny, to będziemy machać jak głupi :D

machać to sobie możecie

koleżanka z forum chętnie wymieni swoje felgi 17' na 'tristary',
kto spełni te życznie i się zamieni?

wielki dżentelmen jesteś, nie podaj, a dłoń ucałuj!

Co ja z Wami mam... ;)

to będzie kolega z Koszalina o nicku TKFoto, który pomieszkuje od dłuższego czasu w naszych okolicach, wcześniej Świdnica a obecnie w Jaworze jak koleżanka wpadnie za tydzień na zlocik pod przełęcz Jugowską a potem do Pieszyc to się na pewno poznacie bo Tomek też podobno będzie na tym zlocie

O proszę, pierwszy raz ją w Jaworze widziałam, chyba od niedawna tu pomieszkuje :)
Póki co nie planuję tego typu wypadów ale może Was kiedyś zaskoczę :)

Ostatnia edycja:
czerwona 147 na placu wilsona w legnicy. Reakcji na światełka nie widziałem :D ale i tak pozdro

Dziś przez 8, pozdrawiam kolegę w ciemnej 156 na tablicach DTR za którym chwilkę zaszalałem na Gądowiance ;)

rain, czy to Twoja bella stała dzisiaj zaparkowana na Sikorskiego?

Amortyzatory
Powrót