Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widziany Integrale na ul.Borowskiej, łapka była w ostatniej chwili, bo niestety kolega brak ramek klubowych
oraz pocieszny prowadzący samochód ukochanej marki alfistów.... (w tajemnicy powiem, że to byl fałwej, tylko cicho, bo pocieszny prosił mnie, żeby nie mówić)![]()
ZastępczeAle za to etykietke golfowi zrobiłem na mieście jak się ludzie w głowe pukali
Co prawda to 5-tka ale gulf to gulf
Dzisiaj też machałem ale z golfa nikt nie odmachał a widziałem 156X
![]()
a gdzie Ty mnie widziałeś?? Maślice ?? Tam ktoś trąbił pamiętam ale nie wiedziałem czy to do mnie czy do ludzi stojących na przystanku, jak się nie mylę to ciemne kombi... pozdro!!!
Jakiś czas temu widziałam ją na Jana Pawła w Lubinie - cudowczoraj ok 21:00 na wylocie z Głogowa w strone Lubina biała Brera na DL blachach - piekna !
Też ją wczoraj widziałemwidziana czerwona 33 imola na rej. EZG zaparkowana pod technikum na borowskiejwidzialem jak jechalem na egzamin
poźniej dodam zdjęcia
![]()
Bdb pomysł !Wpadnij kiedys w środę do wrocka pod most Milenijny, to będziemy machać jak głupi![]()
Wpadnij kiedys w środę do wrocka pod most Milenijny, to będziemy machać jak głupi
Ja to NAWET rękę podam