• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Kogo widziałem wczoraj koło 13 w drodze Wrocław-Wałbrzych (czarna 159 sedan wyprzedzała mnie).

Przed chwilą też w Wałbrzychu na Gliniku starym biała 159 kombi.

Pozdrawiam was Panowie i Wesołych Świąt.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam białe MiTo mijane dzisiaj w Marciszowie. Były światła i łapka z mojej strony - były awaryjne widziane w lusterku! ;)

Pozdrawiam 146 z rejestracjami DGR na forumowych ramkach, mijanka w Gnieźnie przed 8 ;)

Witam, pozdrowienia dla kolegi z czerwonej Julki, dzisiaj na Osobowickiej na wysokości cmentarza :)
pozdrowienia również dla kolegi z białej Julki, wczoraj w Polanowicach ( chyba to były Polanowice hehe ) :)

Widziana przed chwilą srebrna 156 sw, na tablicach DWL... z ramkami . Szukała wolnego miejsca w Boszkowie ;-)

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam! Zdjęcie z dziś z Kwidzyńskiej
Pokaż załącznik 246703
Kwidzynska?? Moje auto ale nie kojarze ulicy ani miejsca gdzie i po co parkowalem [emoji846]

edit: przeciez to parking przy moim miejscu pracy [emoji3] ale na ulicy Krzemienieckiej(zmylila mnie ta Kwidzynska.) Parkuje tam od wtorku do soboty. Pozdrawiam [emoji6]

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Swieradow Zdroj- kogo dzisiaj pozdrawialem w moim ladnym miasteczku? Srebrana 166 na DLW z ramkami klubowymi stala sobie pod gorkę na Sienkiewicza?

Kwidzynska?? Moje auto ale nie kojarze ulicy ani miejsca gdzie i po co parkowalem [emoji846]

edit: przeciez to parking przy moim miejscu pracy [emoji3] ale na ulicy Krzemienieckiej(zmylila mnie ta Kwidzynska.) Parkuje tam od wtorku do soboty. Pozdrawiam [emoji6]

Oczywiście Krzemieniecka- moja pomyłka. Byłem tam służbowo 12 czerwca :D

Pozdrawiam Panią z ładnej 147ki widzianą dzisiaj w Jeleniej Górze na ul. Wolności, na światłach przy Orlenie mniej więcej koło godziny 10.40. Staliśmy obok siebie na tychże światłach ;).

Pozdro dla 156 FL złotej z kłodzka dzisiaj mijana obok galerii, i GTV czerwona z napisami do sprzedania z kudowy (ciekawe czy właściciel jest tutaj) alfa ładna ciekawe jak z bliska i jak cena

Grota Roweckiego,Wroclaw...widziana ,bordowa,czerwona 159 bez ramek na DWR bylo machanie.Jechalem ciemną 166.

Pozdrawiam kierowcę białej 159 którą mijałem wczoraj około 15na jednej z uliczek Karpacza

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót