• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Jest tu na grupie ktoś kto wczoraj w Osolinie jechał i trąbił ? Jakaś ciemna AR. Na podwórku stały dwie alfy,moja 156 i szwagra(DavidDk) czerwona 147. Pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
W piatek wytrabilem kogos na parkingu na Magnolii, pozdrawiam :p

[MENTION=53967]astapka[/MENTION] no i po co trąbisz, baranie?! A tak na serio to pozdrowienia, było mi bardzo miło :) Czerwona 147 :)

Pozdrowienia dla 159 jadącej na ramkach przed chwilą w kierunku Legnicy na A4, blachy KBR.... ;)

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Nie zdążyłem odmachać, ale w ostatniej chwili zauważyłem jak macha mi kolega w czarnej 159 na DKL. Między Kudową a Dusznikami około 17. Czarna 156sw na toruńskich blachach

Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka

Przyłapana w Chorowacji (Split) :D

486.jpg

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właściciela białej Giulii na blachach DW, która mijała mnie dziś w Głogowie. Ja stałem na chodniku, czarna [notranslate]Alfa[/notranslate] 156 SW.

Brera

Pozdrawiam Panią z pięknej nietuzinkowej krwistoczerwonej Brery, która machała mi we Wrocławiu.
Gościu z grafitowej 147.

Widziana biała 159 na długiej w Wałbrzychu pozdrowienia ktoś nowy?

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę z białej Belli spotkanej dziś na wyjeździe z Jeleniej G w stronę Karpacza. Pomrugane i pomachane.
Alfa Jelenia.jpg

Pozdrawiam 159 srebne sw oramkowane pod leory merlin w świdnicy około godziny 19

20170919_140549.jpg

Pozdrawiam kolegę z czerwonej brery i wszystkich nieoramkowanych na parkingu Irbisów ;-)

Pozdrawiam kierowce białej 159sw dba? Trasa j.gora-wroclaw. Piękna jest 159 w ruchu:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrawiam kierowcę 166 mijanej na A8 .światełka były. Pozdr.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Czyja gt stała dziś pod makiem ,koło Marino ?
274.jpg
275.jpg

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

kogo taka zacna pomaranczowa GT? widziana dzisiaj we WRO, przy stacji bodajze Lotos, w kierunku bielan,
na fest odpicowana:)

No ja napisów żadnych nie mam wiec nie wiem o co chodzi:) Ale jak na lotosie to Moja.

szczegolnie te krzywe napisy na oponach [emoji23][emoji23] - pirelli czy jakos tak. czesto widuje

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót