Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla kierownika/kierowniczki czernej 159 DLB widzianej przed 10 naprzeciw biedronki w gryfowie. Wychodzilem a ty jechales w kierunku jeleniej. Potem kolo 15 w lesnej pomachane odmachane 147 DLB niebieska

Pozdrawiam wszystkie alfy w Karpaczu dziś - ładna 159 q4 2.4 jtdm na DJ stała za bramkami na KOT - ładna sztunia.
No i pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 sedan z lotką zendera na klapie - DDZ na ramkach D:
Lekki wstyd, żeby tak auto pod górkę przydusić i zgasić :haha:

Pewnie - niezmiennie od wielu wielu lat :D
Szkoda tylko, że TOP4 puścili w deszczu - wystarczyło te 15 minut poczekać ... a wszyscy skończyliby w równych szansach.

A ja pierwszy raz byłem. Mój przyjaciel to organizuje i chociaż jego 600 konnego nissana skyline już zdążyłem pomęczyć na placu, to na zawody jakoś nigdy nie było okazji, dopiero dzisiaj się wybrałem. Jest moc :)
A za miesiąc Spa F1 grand prix. Woooohooo! Będę kibicował mojemu czarnemu Jankowi:)

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czerwonej 159 SW, blachy DWR widzianej dziś na A4 na wysokości bramek w Gliwicach.
Zauważyłem Cie w ostatniej chwili, jak wjeżdżałeś na A4;-)

Pozdro dla mijanej dzisiaj 9 SW. Jadącej Pełczyńską i skręcającą w Tymiankową. Mrugnąłem długimi.

Auto kupione bez ramek, a ramki odbierałem od Ciebie osobiście w Strzegomiu w zeszłym roku ;)

haha i wszystko jasne :D z tym że to nie ode mnie odbierałeś tylko od mojego kumpla który ten magazyn w Strzegomiu prowadzi, ja tam rzadko zaglądam :P no to teraz będę sie pilnie za tą GT rozglądał :)

240.jpg

Pozdrowienia dla kolegi lub koleżanki ;-)

Dzisiaj przed 16, granatowa 9tka na ramkach i rejestracjach DWcośtamXM Most Milenijny do stadionu - pomrugane ;)

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Giulietty widzianej przed chwilą na ul. Sanockiej we Wrocławiu. Były łapki w górze :-)

Pozdrowionka dla wszystkich w Miedzyzdrojach, jezdzi tu kilkanascie forumowych alf.

wyskrobane z S6plus

A teraz trochę smutniej czyja to 159 dzisiaj w teleexpressie pokazywali ze na A4 sie spalila...:(ale na szczęście nikomu nic sie nie stało.
295.jpg

A teraz trochę smutniej czyja to 159 dzisiaj w teleexpressie pokazywali ze na A4 sie spalila...:(ale na szczęście nikomu nic sie nie stało.
295.jpg
Współczuję.. ciekawe jaka przyczyna..
Kiedyś 164 Q4 w Warszawie w upał w korku spłonęła przez pęknięty wężyk listwy paliwowej..

Całe szczęście ze ani tutaj ani tam się nikomu nic nie stało !

Bidulka, dobrze ze nikomu sie nic nie stalo.

Z innej beczki - pozdrawiam Was z wiaduktu na wysokości Syców - Zachód na s8 prawie co wieczor/popołudnie - macham jak szalona jak widzę AR, czy moze jechał ktoś z forum? niektórzy machali to kto wie :D

Ostatnia edycja:
Dzis mickiewicza szczawno godzina gdzies kolo 10 na ramkach w ostatniej chwili zona wypatrzyla pozdrawiam kierowce 156 po fl blach nie udalo mi sie zapamietac:) w kazdym razie kolor ten sam co moj :) " wygladalo jak lustrzane odbicie" :d

Troche dawno,ale pozdrawiam widziane alfy (2x 156, oraz 146) 07 lipca pod auchanem, orac Decathlonem :)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0031.jpg
    DSC_0031.jpg
    93.2 KB · Wyświetleń: 340
  • DSC_0033.jpg
    DSC_0033.jpg
    96.7 KB · Wyświetleń: 349
Amortyzatory
Powrót