• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

W koncu w Legnicy widzialem czerwoną brerę na legnickich numerach ;P

na parkingu przy gwarnej czesto widywalem czerwona brere DPL z karteczka na sprzedaz, no i slad po niej zaginal, wiec pewno sprzedana ;)

Pewnie tak gdyż jeszcze w zeszłym tygodniu było też ogłoszenie na otomoto :) Tylko że ta dzisiejsza napewno nie jest tą samą. Tą ma podobno gość który wyprowadza ją na krótkie wyjazdy :):):):)

Czerawona Brera na DPL kiedyś była na sprzedaż przy salonie FORD RE-WO w Lubinie, długo stała i nie znalazła wtedy chętnego. Podobno koleś wygrał ją w Plusie, trzeba było wysłać sms aby mieć szansę na wygranie tego autka.

Pozdrawiam kolegę z IK@R-a, w 166FL, dziś mijanego w Świdnicy koło 9:30, i tuz za nim Panią w 164

Pozdrowienia dla kierowcy ciemno-srebrnej (szarej?) 156 z klubowymi ramkami widzianej dziś na Grabiszyńskiej około godz. 16.00. Puszczałem Cie ze stacji Orlenu. Blachy DSR :)

Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej GTV zaparkowanej na ul. Zapolskiej przed UM.
Pozdrowienia śle czarna GTV :)

Ktoś z forumowiczów ma 164 DW...KE? Przed chwilą widziałem takową na gorlickiej (Psie Pole) wcześniej na parkingu na gorlickiej, kolor ciemnozielony, stan igła, jeszcze nie widziałem tak zachowanej 164, coś pięknego.

Już grubo kilka miesięcy, dzień i noc stoi. A mandatów ma cały plik.

Faktycznie, przejechałem koło niej dzisiaj i widać, zarówno pęczek mandatów za wyczieraczką i brak narodowych tablic. Szkoda auta. Naprawdę szkoda.

PS. Swoją drogą, auto stoi w newralgicznym miejscu vis a vis UM, stoi jak mówicie od bardzo dawna, zbiera mandaty, ale... nie zostało odholowane przez Strażników Teksasu :) a ile razy widzę w innych częściach Centrum jak laweta odjeżdża w kierunku zachodzącego słońca, a jakiś biedny kierowca dosłownie biegnie za nią i krzyczy, żeby mu auto zdjąć... Czyli można auto postawić i nikt go nie tknie przez miesiące, a można też postawić na kwadrans i potem szukać go po parkingach.... ech... :cool:

Faktycznie, przejechałem koło niej dzisiaj i widać, zarówno pęczek mandatów za wyczieraczką i brak narodowych tablic. Szkoda auta. Naprawdę szkoda.

PS. Swoją drogą, auto stoi w newralgicznym miejscu vis a vis UM, stoi jak mówicie od bardzo dawna, zbiera mandaty, ale... nie zostało odholowane przez Strażników Teksasu :) a ile razy widzę w innych częściach Centrum jak laweta odjeżdża w kierunku zachodzącego słońca, a jakiś biedny kierowca dosłownie biegnie za nią i krzyczy, żeby mu auto zdjąć... Czyli można auto postawić i nikt go nie tknie przez miesiące, a można też postawić na kwadrans i potem szukać go po parkingach.... ech... :cool:
Przy użytkowanych autach wiadomo, że właściciel zaraz je wykupi.
A odholowanie takiego porzuconego to bezsensowny wydatek. Wypisanie mandatu jest tańsze.

rynek

wczoraj w rynku ok. 20:
- bordowa 146, DW 717...
- srebrna 156, DW ... LK
- Rain z piechtobuta :D

Amortyzatory
Powrót