Widziany, Widziana, Widziani :D

wczoraj w nocy z piatku na sobote kolo 00:20 na Piastowskiej w legnicy biala mito?, ktora przemknela kolo mnie, nawet nie zdazylem blach zobaczyc ;)

Też ją wczoraj widziałem :) Jak również czerwoną ale kierownik nie wiedział o co chodzi gdy zamrugałem ;P

mega czysta czarna 146 dziś koło południa w rynku sobie stała zaparkowana, DW 163......
bez kierowcy, ale mimo wszystko ładnie się prezentowała :D

156X dziś Na Ostanm Groszy, w lewo w Legnicką stałó, pozdrawiam. I pozdrawiam kolege w grafitowej,szarej 166, który zaglądał za mną wejżdżając na Lotosa na Obornickiej koło 16:30

156X dziś Na Ostanm Groszy, w lewo w Legnicką stałó, pozdrawiam. I pozdrawiam kolege w grafitowej,szarej 166, który zaglądał za mną wejżdżając na Lotosa na Obornickiej koło 16:30

a tak dokładnie... pozdrawiam!!!

wiesz co mieszkam na Maślicach i chyba widziałem kiedyś tę kierowniczkę w tej czerwonej 156 SW, jak się nie mylę wjeżdżała w te boczną uliczkę za wiaduktem - czyli obstawiam że mieszka gdzieś w domkach pomiędzy Królewiecką a Maślicką ;)

Dokładnie, Kozanów zjezdziłem wiec teraz czas Maślice zweryfikować. Dzięki kolego do zobaczenia w środę ;-)

nie wiem czy to ktoś od nas - jak się nie mylę Alfa jak Raina tj. 156 w sedanie po lifcie - również grafit tyle że blachy DW. Pozdrawiam - zatrzymana dziś przez suszarkę na legnickiej w okolicach godziny 11...

nie wiem czy to ktoś od nas - jak się nie mylę Alfa jak Raina tj. 156 w sedanie po lifcie - również grafit tyle że blachy DW. Pozdrawiam - zatrzymana dziś przez suszarkę na legnickiej w okolicach godziny 11...

No jest we Wro taka. Taki kolor jak nasz, ale w środku czerwone skóry i 2.5V6 pod maską. Zestaw marzenie.

Ja dzis tez wrocek zaszczyciłem i parę alf widziałem 156 srebrna na grabiszyńskiej myła się na myjce orlenu :) Czarna 147, Póżniej przed mostem Grunwaldzkim dwie 156 jedna czarna 156 chyba do spprzedania gdyż miała jakąś kartkę na oknie :) oraz Ciemnozielona ze skrzydłem jak w GTA :):) na blachach SBI. A na autobanie wiśnowa 147 1,6 TS Chyba DW...

a ja w zlotoryjce srebrna >? 147 DW pan z rodzinka jechal ale bez ramek, nawet nie popatrzyl sie ;( no i kolo orlenu pod cmentarzem szara 147 ONY najprawdopodobniej - sobie stala ;)

rain napisał:
Pocieszny napisał:
Bardzo często stoi vis a vis alarmów na krzywoustego przed społem od strony grunwaldu ;)
A ja ją widuję na Kochanowskiego przed jakims usłagumi. ;) Możliwe że właściciel pracuje w "posnecie".
Dobrze widujesz, bo to jest właśnie na Kochanowskiego, a nie Krzywoustego. Kolega pomylił nazwy ulic.

Pozdrowienia dla kolegi Mayyykieego.Widziany wczoraj rano na kuzniczej przy stp :)

Dzisiaj w okolicach cmentarza osobowickiego 156 sedan na forumowych ramkach i oczywiście pozdro było, czyja Bella ??

Amortyzatory
Powrót