Pocieszny
Nowy
- Auto
- Zapierdala jak talala :) GT.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
156X dziś Na Ostanm Groszy, w lewo w Legnicką stałó, pozdrawiam. I pozdrawiam kolege w grafitowej,szarej 166, który zaglądał za mną wejżdżając na Lotosa na Obornickiej koło 16:30
wiesz co mieszkam na Maślicach i chyba widziałem kiedyś tę kierowniczkę w tej czerwonej 156 SW, jak się nie mylę wjeżdżała w te boczną uliczkę za wiaduktem - czyli obstawiam że mieszka gdzieś w domkach pomiędzy Królewiecką a Maślicką![]()
nie wiem czy to ktoś od nas - jak się nie mylę Alfa jak Raina tj. 156 w sedanie po lifcie - również grafit tyle że blachy DW. Pozdrawiam - zatrzymana dziś przez suszarkę na legnickiej w okolicach godziny 11...
No jest we Wro taka. Taki kolor jak nasz, ale w środku czerwone skóry i 2.5V6 pod maską. Zestaw marzenie.
Bardzo często stoi vis a vis alarmów na krzywoustego przed społem od strony grunwaldu![]()
Dobrze widujesz, bo to jest właśnie na Kochanowskiego, a nie Krzywoustego. Kolega pomylił nazwy ulic.rain napisał:A ja ją widuję na Kochanowskiego przed jakims usłagumi.Pocieszny napisał:Bardzo często stoi vis a vis alarmów na krzywoustego przed społem od strony grunwaldu![]()
Możliwe że właściciel pracuje w "posnecie".
wiedziałem, że coś nie haloA ja ją widuję na Kochanowskiego przed jakims usłagumi.Możliwe że właściciel pracuje w "posnecie".