• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Pozdrowienia dla srebrnej 1 5 6 - chiba WF (która zdaje się przez chwile ze mną zrównała) jadącej rano Siekierkami w stronę Mokotowa - jechałem takim ciemnym wynalazkiem ;)

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki Julki zaparkowanej dziś we Włochach na rogu Chrobrego i Łamanej.
109.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

[MENTION=29400]MiLykie[/MENTION]? Ale głowy nie dam :D

Tak! To ja! Macie oko. Btw, właśnie tam wpadłem spotkać się z kolegą od drugiej forumowej Julki w tej okolicy, tej czerwonej. :) Pozdrawiam, pozdrawiam! :)

Imcia zwanego Łukaszem? :D

Tak! To ja! Macie oko. Btw, właśnie tam wpadłem spotkać się z kolegą od drugiej forumowej Julki w tej okolicy, tej czerwonej. :) Pozdrawiam, pozdrawiam! :)

Na pobliskiej Łamanej urzęduje moja 159 [emoji4]. Czerwona Julkę na ramkach tez widuje w okolicy [emoji4]

Pozdro dla kierownika czarnej oramkowanej Julki na PK, dzisiaj w Wilanowie przy Mc :)

Pzdr dla 159 widzianej w garwolinie na wg i forumowe ramki

Dziś widziana na światłach przy ul. marywilskiej srebrna 156, na numerach o ile dobrze pamietam WM koło godziny 13. Jak zobaczyłem ramke to od razu zamachałem (z zielonej 164 na WF) ;)

Czarna oramkowana 159 sw na WR dzisiaj przed 14 w Grójcu :) i śliczna czerwona 159sw na WW u Nas w Chynowie ;)

Dzis kolo 15:30 mijana czarna 166 na WL na ul. Małołęckiej w Nieporęcie :)

Pozdrawiam kierownika srebrnej 159 przyciemniane tylne szybki i fajnie światła dzienne led w halogenach, WF...z ramkami klubowymi. Widziany dzisiaj około 15.00 rondo Waszyngtona /Francuzka. Nie zdążyłem machać bo inne auta zajechały drogę.

Napisane na Commodore C64..;)

Ktoś z Lęborka od nas? Srebrna 159 widziana dzisiaj na głównej drodze, koło 18 :P

Pozdro dla Andrew napotkanego dzisiaj w czerwonej na Dwernickiego/Mycielskiego. Niestety byłem w służbowym leasingu, więc na nic moje machania :)

Ja każdego dnia przejeżdżam po dwa razy i nikt mnie nie widzi :(...;)

Napisane na Commodore C64..;)

Na 159 szkoda machać, bo często nawet oramkowane nie odmachują :P

Amortyzatory
Powrót