• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

pozdrwiam kolege z czerwonej gulljety niewiem czy dobrze napisałem rej WL801xx na DK94 po 17 ramki klubowe były mrugałem ale kolega chyba nie zajarzył o co chodzi :)

pozdrowienie dla pięknej czerwonej 156 SW (parking OBI) Sochaczew
Dziękuje za miłą rozmowę :P

Niebieskie GT ELxxxxx z ramkami zaparkowane dziś rano pod IChPem na Żoli

Pozdrowienia dla bordowej 159 na ramkach klubowych i blachach LB widzianej dzis jakies 10 min temu na trasie Fieldorfa-Siekierki na Ursynow. Pozdrawiajacy to Palio w zblizonym kolorze. ;)

Sent from Taptaptap...

Pozdrowienia dla bardzo ładnej bordowej 166, widzianej dziś o 8: 10 na mostku między Mochtyńską a Ostródzką na klubowych ramkach:ciao:

Pozdrawiam drivera wychuchanej, srebrnej GTv widzianej ok. 10 na Conrada przed Stacją Diagnostyczną.:)

Pozdrawiam właściciela szarej 147 WE zaparkowanej dziś koło 17 pod Leroy Merlin w Markach :)

Pozdrawiam właścicieli oramkowanej Alfy 156 nr rej WORxxxx i Alfy 166 widzianej w ubiegłą sobotę na warszawskiej Pradze :-)

Ja pozdrawiam kolegę Pucek-159 widzianego u nas na skrzyżowaniu koło poczty w sobotnie południe, jechałem Octavią WPR oklejoną naklejkami serwisu więc może skojarzysz bo patrzyłeś.

Pozdrawiam właściciela 147ki (WWL xxxx) z ul. Harnasie (Wa-wa) z klubowymi ramkami :-)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czarnej 166 na WWL z klubowymi ramkami, widzianej w czwartek ok 17-tej przy zjeździe na Radzymin :)

Pozdrawiam kolegę ze 156 WGR zaparkowanej przed Domem Rzemiosła u mnie na wsi i drugiego kolegę ze 166 WSZ wysadzającego pasażerów na Krakowskiej, stałem za Tobą:)
Strasznie dużo oznakowanych Alf widuję.

Również pozdro dla 156 WGR widzianej u mnie w mieście :) Coraz więcej Alf widuję u siebie w małej mieścinie :D

Pozdrowienia dla właściciela pięknej czerwonej giulietty. Stała Warszawa na parkingu koło ul. Jugosłowiańskiej.
Zwiedzałem Wasze miasto przez trzy dni :)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej GT wczoraj około 11 rano na Stróżańskiej. Niezdążyęm odmachać. Jechałęm zamyślony tą drogą :)

A ja pozdrawiam kierownika z czerwonej 159 na klubowych ramkach widzianego 3marca przy wyjeździe z lotniska Modlin :)

Pozdro dla kierownika srebrnej 156 WSC obtitanego w Socho na Długiej dziś około 19

Amortyzatory
Powrót