• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Pozdrowienia dla czerwonej 155 na blachach GLE z ramkami - widzianej w Płocku około 14.. sorry kolego, że nie pozdrowiłem ale za późno zobaczyłem ;)

Pozdro dla czerwonej 156 z ramkami, zaparkowanej dziś rano na ul. Kinowej w Wawie

Chyba musicie zacząć płacić frycowe za wożenie się po mojej dzielni:P

Pozdrawiaki dla właścicielki pięknej wiśniowej AR GT z prawobrzeżnej Wawy... W# ##997... w sumie sąsiadki :) (właścicielka też fajna ;) ) wypatrzonej w korku dziś po 17tej przy dworcu gdańskim.
Swoją drogą dużo w Wawie jest Alfaholiczek?
Przy okazji jeszcze pozdro dla sąsiada, którego jeszcze nie spotkałem, właściciela czarnej BRERY na numerach BWM... :) okolice Ronda Starzyńskiego.

pozdrowienia dla Czarnej 159 o nr NOS.... widzianej dzisiaj kolo 13 na krajowej 50 w okolicach Mińska Mazowieckiego. (łapka był w górze:cool:)

Pozdrawiam właściciela grafitowej 159 Berlina WExxxGV widzianego vis' a vis dworca Gdańskiego dziś ok 16.15. Współczuję rozbitej maski :-(
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 Berlina BZA xxxx widzianego dziś tez ok 16.15 na skrzyżowaniu sprzed Mostem Gdańskim

Ostatnia edycja:
pozdrawiam Kierownika białej Brery na nr ZGY xxxx, widzianego dziś na Kole ok 17!!

Pozdrawiam kierowce czerwonej 147 FL WI, któremu przecinałem dziś drogę chwilę przed 12 na skrzyżowaniu Jana Pawła i Broniewskiego.

taaaa gdzie ta Twoja ulica? nie jechałem ulicą Artasa155 o takiej nazwie ulicy nie słyszałem:D

pozdrawiam kolegę w Brerze z S8

Amortyzatory
Powrót