Moniq
Nowy
Oj tam - stawalem równo do innego auta ;-) dbając o nowy zderzak)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Poprawnie!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Oj tam - stawalem równo do innego auta ;-) dbając o nowy zderzak)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
To całkiem jak ja. Moja 166 poszla do kolegi z forum zanim zdazylem sie nia pochwalić w Ochli. Na szczescie tego samego dnia dostałem na przechowanie gt. Do 5 stycznia więc stoi pod moim garażem. A tak przy okazji: wszystkiego dobrego siostty i bracia. Co by w nowym roku części, lawety i wacha potaniały.Póki co kończę przygodę z Alfa Romeo, ale mam nadzieję, że nie wygonicie mnie w przyszłym roku ze spotu na ochli![]()
Cześć. Chętnie bym się spotkał ale problem polega na tym ze do 5. włącznie nie ma mnie w domu. Mam uruchomienie ERP w Barlinku i tam przebywam cały tydzień. W sumie to do 20.01 Jestem nieosiągalny.Kynium - wiem że to nie ten dział - moze jakiś spontaniczny zlot !!