• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziana-Widziany na ziemi lubuskiej

Póki co kończę przygodę z Alfa Romeo, ale mam nadzieję, że nie wygonicie mnie w przyszłym roku ze spotu na ochli ;)
To całkiem jak ja. Moja 166 poszla do kolegi z forum zanim zdazylem sie nia pochwalić w Ochli. Na szczescie tego samego dnia dostałem na przechowanie gt. Do 5 stycznia więc stoi pod moim garażem. A tak przy okazji: wszystkiego dobrego siostty i bracia. Co by w nowym roku części, lawety i wacha potaniały. :)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Kynium - wiem że to nie ten dział - moze jakiś spontaniczny zlot !!

Kynium - wiem że to nie ten dział - moze jakiś spontaniczny zlot !!
Cześć. Chętnie bym się spotkał ale problem polega na tym ze do 5. włącznie nie ma mnie w domu. Mam uruchomienie ERP w Barlinku i tam przebywam cały tydzień. W sumie to do 20.01 Jestem nieosiągalny.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla księżycowo białej Julki, która w sobotę była na biegówkach w Jakuszycach (Dolnośląskie). Julka miała rejestrację na FZA, dlatego to podforum.

Udało Ci się osiągnąć podobny kolor jak mi. ;)

Photo 28-01-2017, 10 49 01.jpg

Siemano pisze z pod Jezusa Czyli Świebodzin się klania . Mam Ar156 1.9jtd z 2003 roku . Witam wszystkich alfacholkow

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 w kombi.Widziany około 19 na rondzie obok carefura w Nowej Soli ;-)

Serdeczne pozdrowienia dla kolegi w piaskowej 159-tce z zapewne 2.4 JTDm pod maską, jechaliśmy w duecie od okolic Goleniowa do zjazdu na Szczecin Podjuchy, ładnie się ona zbiera ;).

Dziś z rana wpierw Daro (na wylocie z ZG), a chwilę później pj1812 na Batorego - więc od razu wiadomo było, że dzień będzie dobry ;-)

Jechałem swoją na wymianę płynów eksploatacyjnych - a tu taka radość na drodze !! - Serath - widziane pomachane !

Pozdrowienia dla kierowcy szarej 166 pakującej przed kościołem na Krasińskiego. Ładna sztuka :-)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kolegi ze 147 na ramkach w Gorzowie pod Tesco w niedziele łapki były

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowionka dla wlasciciela srebrnej 164 sliczne choc troszke zaniedbane 20170819_130341.jpg
20170819_181229.jpg
oczywiscie w tle moja piekna :cool:

Załączniki

• 20170819_130316.jpg
    20170819_130316.jpg
    124.3 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Czerwone MiTo elc pozdrawia czarną alfinę widzianą (156?) w niedzielę 24.09 około godz. 12 na trasie Gorzów Wlk. - Barnówko (rej. FG). Machałeś mi na pół szyby ale za późno wyczaiłam, dopiero chłopak mnie oświecił. :)

Amortyzatory
Powrót