• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziana-Widziany na ziemi lubuskiej

Wczoraj (25.07) przejazd kolejowy w Grabiku czerwona 159 pomachane i odmachane.
O!!! to na moim terenie.
A tak na marginesie napisane jest ze jesteś z Żar. A dodatkowo masz GTA... jeszcze takiego sprzętu w naszym mieście nie widziałem. I jeszcze branża ta sama. Mus się spotkać na mieście. :)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

O!!! to na moim terenie.
A tak na marginesie napisane jest ze jesteś z Żar. A dodatkowo masz GTA... jeszcze takiego sprzętu w naszym mieście nie widziałem. I jeszcze branża ta sama. Mus się spotkać na mieście. :)

:) Sorry ale to raczej na moim terenie:)
Tak mam 156 GTA, po mieście rzadko pomykam GTA, raczej w niedzielę. Na co dzień jet 156 SW JTD. A branża czemu ta sama?

:) Sorry ale to raczej na moim terenie:)
Tak mam 156 GTA, po mieście rzadko pomykam GTA, raczej w niedzielę. Na co dzień jet 156 SW JTD. A branża czemu ta sama?

Grabik to mój teren. Mieszkam tam od urodzenia :P
Przyznam się, że nie widziałem jeszcze u nas GTA. A co do branży masz napisane Informatyk... A to również moja bajka.
Pozdro

Grabik to mój teren. Mieszkam tam od urodzenia :P
Przyznam się, że nie widziałem jeszcze u nas GTA. A co do branży masz napisane Informatyk... A to również moja bajka.
Pozdro

Ok :) ja przez Grabik pomykam dwa razy dziennie, to moja droga do pracy. Jako informatyk właśnie :)

Ale pewnie jeździsz na drożków, Lubsko a ja mieszkam w spokojniejszej części. :) a ja obsługuje firmy pod względem IT i wdrażam systemy erp

Ale pewnie jeździsz na drożków, Lubsko a ja mieszkam w spokojniejszej części. :) a ja obsługuje firmy pod względem IT i wdrażam systemy erp

Zgadza się :)

Jak zawsze - czerwona 3.2 GT ;-))

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj na ul. Działkowej ok 15.30 jadąc swoją Bravcią widziałem szarą ( oj dostanie mi się za określenie koloru auta ) AR159 na pięknych dużych kołach i chyba obniżonym zawieszeniu. Wyglądała BOSKO !! Czyja to ??

Też ją widziałem dzisiaj (przy Tesco) :D

Pozdrawiam kolegę/koleżankę w 156 z dużą lotką i blachami FZG na forumowych ramkach. Wjeżdżałem za Tobą na rondo przy cmentarzu w Żaganiu...

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kolegę/koleżankę w 156 z dużą lotką i blachami FZG na forumowych ramkach. Wjeżdżałem za Tobą na rondo przy cmentarzu w Żaganiu (godzina 19.40)...

Póki co kończę przygodę z Alfa Romeo, ale mam nadzieję, że nie wygonicie mnie w przyszłym roku ze spotu na ochli ;)

Haha:-) Pozdrawiam również :-)

Oj tam - stawalem równo do innego auta ;-) dbając o nowy zderzak ;))

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót