U mnie nie ma. Są dwa plusy po zapłonie. Konsultowałem to z Chińczykiem, sprzedają wiązkę, która leci wgłąb auta. Nie analizowałem, bo mi to niepotrzebne.Jest staly plus chinczyk rob i nawet przejsciwki zeby nie ciagnac kabelków.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie nie ma. Są dwa plusy po zapłonie. Konsultowałem to z Chińczykiem, sprzedają wiązkę, która leci wgłąb auta. Nie analizowałem, bo mi to niepotrzebne.Jest staly plus chinczyk rob i nawet przejsciwki zeby nie ciagnac kabelków.
Nie znam sie ja montuje i u mnie dziala.U mnie nie ma. Są dwa plusy po zapłonie. Konsultowałem to z Chińczykiem, sprzedają wiązkę, która leci wgłąb auta. Nie analizowałem, bo mi to niepotrzebne.
Parkingowego nie potrzebuje, a najlepiej po zapłonie, to jeszcze zobaczę gdzie wygodniej, może z lusterka wystarczy, ładowarkę usb 12V>5V jak się tam zmieści.
Ja również posiadam tą kamerkę i chwalę sobie. Jest tak ukryta że zazwyczaj zapominam o jej egzystencjiNa ali można znaleźć taniej.
Kamerka przychodzi z zamiennikiem obudowy światełek/przycisków w suficie, powiększonym o kamerkę. W zestawie jest okablowanie ciągnące zasilanie właśnie z lampek. Takie plug and play. Mam to od 2 lat, bardzo dobra jakość obrazu.
Ja nie mam zasilania parkingowego, ale są też wersje z nim - ciągnie ze skrzynki z bezpiecznikami z tego co pamiętam.
W Volvo mam produkt, też działa ok.
Ale te obudowy są tylko do MY23, MY24 i nowsze mają inną obudowę pod lusterkiem. To samo z Fitcamx, też mają tylko do starszych modeli.Na ali można znaleźć taniej.
Kamerka przychodzi z zamiennikiem obudowy światełek/przycisków w suficie, powiększonym o kamerkę. W zestawie jest okablowanie ciągnące zasilanie właśnie z lampek. Takie plug and play. Mam to od 2 lat, bardzo dobra jakość obrazu.
Ja nie mam zasilania parkingowego, ale są też wersje z nim - ciągnie ze skrzynki z bezpiecznikami z tego co pamiętam.
W Volvo też mam ten produkt, też działa ok.