• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wersja softu

Ja ostanio często widuje jakieś nowe.

W piątek na aow by mi się wpasowala jedna w dupe [emoji16] bo mi fcw auto zatrzymał [emoji16]

Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka

Ja ostanio często widuje jakieś nowe.

W piątek na aow by mi się wpasowala jedna w dupe [emoji16] bo mi fcw auto zatrzymał [emoji16]

:eek: Tobie też? Ja to cholerstwo wyłączę chyba w końcu, 2 miesiące spokoju i ostatnio znów 2 razy chciało hamować, w tym raz niebezpiecznie.

U mnie zasadnie, bo szybko dojeżdżalem do gościa przede mną [emoji6]

U mnie FCW wyłączone po pierwszej jeździe- we Wrocławiu reaguje na te szare dwuotworowe kosze na śmieci przy przystankach. LDW też wyłaczone. Dealer obiecał mi wyłączyć co będę chciał na pierwszym przeglądzie :)

U mnie FCW wyłączone po pierwszej jeździe- we Wrocławiu reaguje na te szare dwuotworowe kosze na śmieci przy przystankach. LDW też wyłaczone. Dealer obiecał mi wyłączyć co będę chciał na pierwszym przeglądzie :)
Przecież jedno i drugie samemu się włącza wyłącza [emoji4]

To we wrocku ile już mamy na forum? 5?[emoji16]

Trzebaby policzyć . Wiem ,że LDW i FCW można wyłączyć samemu,ale już pikacza pasów czy start/stop nie

Start stop to i serwis nie wyłączy.

Start stop to i serwis nie wyłączy.

Ja mam wyłączone, a raczej - tak mi powiedzieli w serwisie - nieaktywowane. Czyli pewnie da radę wyłączyć.

Ooo ciekawe, muszę dopytać.

Ja mam wyłączone, a raczej - tak mi powiedzieli w serwisie - nieaktywowane. Czyli pewnie da radę wyłączyć.

Próbowali mi to wyłączyć - czekałem i przyszli w końcu powiedzieć że przeszukali w lewo i w prawo i nie widzą opcji wyłączenia.

Stelvio znacznie więcej niż giulii widać na drogach [emoji6] możnaby się spotkać kiedyś wkoncu...

Amortyzatory
Powrót