• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wentylator klimatyzacji

I

inobart

Guest
Witam . Dziś nabiłem sobie klimatyzacje, dodam, że wcześniej nie było w ogóle gazu nie wiem dlaczego, ale dziś też po sprawdzeniu jest szczelna. Chodzi mi o to, że wszystko pięknie chłodzi tylko nie załącza się wentylator klimy tylko ten od chłodnicy. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, i czy mogę tak przez jakiś czas jeździć???:confused:. Bo z tego co wiem wentylator klimy powinien cały czas się kręcić.

Nie wiem jak gdzie indziej u mnie kręcą się dwa wiatraki w sumie to nie non stop tylko odpalają się co jakiś czas , włączę klimę i mniej więcej po ok.30 sekundach +/-odpalają dwa wiatraki na pierwszym biegu , tak cały czas zatrzymują się na chwilę potem znów i tak się cały czas proces powtarza

Hmm. Dziś klimatyzacja w ogóle się nie załącza, czy powodem może być ten nie chodzący wentylator, ale dziwne bo wczoraj było ok.

Czy jest ktoś na tym forum mi wstanie pomóc bo nie mam zielonego pojęcia o klimie. :confused:

No ale szczelność była sprawdzana i było wszystko ok. A może mam za dużo czynnika bo wpakował mi aż go 650g.

Amortyzatory
Powrót