• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Warszawskie spoty CZWARTKOWE

• Autor wątku Autor wątku Juro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

W jakich godzinach pasują Wam Czwartkowe spoty ?

• 18:00

Głosów: 8 7.8%
  • 19:00

Głosów: 35 34.0%
  • 20:00

Głosów: 60 58.3%

• Łącznie głosujących
    103
Właśnie dlatego uważam, że grupy regionalne nie wymieniając żadnej dzieła zamiast łączyć.

Hmm przynależąc do jednej z owych grup, nie czuję się w żaden sposób podzielony z kimkolwiek od Alfaholików. A to, że był okres iż miałem ochotę pewnym adminom dać w dziub za lekceważenie i bezczelne kłamstwa to inna sprawa :D

Hmm przynależąc do jednej z owych grup, nie czuję się w żaden sposób podzielony z kimkolwiek od Alfaholików. A to, że był okres iż miałem ochotę pewnym adminom dać w dziub za lekceważenie i bezczelne kłamstwa to inna sprawa :D

Myślisz ze jak nakładziesz po ryju to zrozumieją? Wydaje mi się ze nie, choć to kusząca propozycja

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Myślisz ze jak nakładziesz po ryju to zrozumieją? Wydaje mi się ze nie, choć to kusząca propozycja

Odpuściłem sobie, uznałem iż nie potrzebuje latania po komisariatach za debili ;) A teraz zupełnie mi to obojętne co tam się dzieje, mam tylko ubaw ;)

Jest to typowy przykład jak tam się traktuje ludzi których łączy pasja do AR.

Ostatnia edycja:
Przyznawać się kto mi wsadził wizytówkę alfaholikow[emoji16][emoji16]za szybę..[emoji41][emoji41]na św. Wincentego...z informacja o spotach[emoji48][emoji48]no fakt trochę zaniedbalem spoty ale az tak mi przypominać[emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji6][emoji6]pozdrawiam I oczywiście odwiedzę..

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Oj Michał tak jak.mówisz[emoji16][emoji16][emoji16]

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

ja nie mam FB, i tak średnio z komunikacją, co do zlotów w warszawie. Zresztą te dyskusje na ostatnich 3 stronach (na temat WAH, chyba nie są w temacie wątku: "Warszawskie spoty CZWARTKOWE" -chyba że są, a ja zwyczajnie się nie orientuję)
Z tym samozwańczym rządzeniem najczęściej jest tak że na 100 indian każdy chce grać na bębnie, ale ognisko rozpalić nie ma komu:)

Z tym samozwańczym rządzeniem najczęściej jest tak że na 100 indian każdy chce grać na bębnie, ale ognisko rozpalić nie ma komu:)
Pięknie ujęte :)

- - - Updated - - -

ja nie mam FB, i tak średnio z komunikacją, co do zlotów w warszawie. Zresztą te dyskusje na ostatnich 3 stronach (na temat WAH, chyba nie są w temacie wątku: "Warszawskie spoty CZWARTKOWE" -chyba że są, a ja zwyczajnie się nie orientuję)

Dla osób które nie mają FB jest nasza strona: alfistiwarsaw.pl , tam w prawym dolnym rogu wyświetlane są aktualne wydarzenia i miejsca spotu :)

Pięknie ujęte :)

- - - Updated - - -

Dla osób które nie mają FB jest nasza strona: alfistiwarsaw.pl , tam w prawym dolnym rogu wyświetlane są aktualne wydarzenia i miejsca spotu :)

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że w końcu udało mi się trafić na Ciebie Panie zmianowy. Może teraz raczysz odpowiedzieć na pytania które zadałem Ci kilka postów wcześniej?

Nie czuję żadnej potrzeby dyskusji z Tobą

No rozumiem ksieciunio bez alfy nie będzie rozmawiał z plebsem. Powiedz może kim Ty jesteś w wahu? W końcu premier już jest.
397.jpg

Wiesz że to jest choroba ? Nie masz innych zajęć tylko robienie screenów z rozmów....
Chorych ludzi trzeba leczyć.

Wiesz że to jest choroba ? Nie masz innych zajęć tylko robienie screenów z rozmów....
Chorych ludzi trzeba leczyć.

Cieszę się, że ciągniesz rozmowę. Zawsze chętnie porozmawiam na poziomie, a nie ty właśnie pokazałeś jaki poziom reprezentujesz.
Co do moich zajęć to mam ich mnóstwo, lecz zawsze i wszędzie będę przestrzegał ludzi przed takimi pseudo klubami jak wah. Mam ci przypomnieć jak traktowaliście ludzi? Może trochę przypomnę co?

Cieszę się, że ciągniesz rozmowę. Zawsze chętnie porozmawiam na poziomie, a nie ty właśnie pokazałeś jaki poziom reprezentujesz.
Co do moich zajęć to mam ich mnóstwo, lecz zawsze i wszędzie będę przestrzegał ludzi przed takimi pseudo klubami jak wah. Mam ci przypomnieć jak traktowaliście ludzi? Może trochę przypomnę co?

Człowieku, rób sobie co chcesz, możesz całemu światu opowiadać jaki WAH jest zły. Tylko to nie ja, jeżdżąc Alfą na ramkach WAH opowiadałem ,że na spotach Mazowsza wmawiali Ci że z takimi ramkami to możesz stracić szybę, co potem okazało się kłamstwem.

Człowieku, rób sobie co chcesz, możesz całemu światu opowiadać jaki WAH jest zły. Tylko to nie ja, jeżdżąc Alfą na ramkach WAH opowiadałem ,że na spotach Mazowsza wmawiali Ci że z takimi ramkami to możesz stracić szybę, co potem okazało się kłamstwem.

Może to i racja. Może i nie bez znaczenia. Ważne jest że nie każdy jest tak zakłamany jak lokalni celebryci z wah.

Amortyzatory
Powrót