• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Warszawskie spoty CZWARTKOWE

• Autor wątku Autor wątku Juro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

W jakich godzinach pasują Wam Czwartkowe spoty ?

• 18:00

Głosów: 8 7.8%
  • 19:00

Głosów: 35 34.0%
  • 20:00

Głosów: 60 58.3%

• Łącznie głosujących
    103
Jak tylko ogarnę rozrząd w swojej QV i ubezpieczenie, przerejestrowanie to chyba się kiedyś wybiorę na taki spot ;)

Czołem,
Byłem w ostatnią niedzielę w Powsinie, wracam do auta a tu wizytówka ze zapraszamy za spotkania warszawskich alfaholików :cool: Przyznać się kto to ? :D

W czwartek i piątek jestem na szkoleniu w Warszawie - czy w czwartkowe popołudnie planujecie jakiś spot? :D Gdzie Was znajdę, bo nie bardzo znam Warszawę? ;)

Pewnie też podjadę akurat będę w okolicy

Jakiś plan na lipiec , pomijając dzisiejszy dzień (6/07) -nie korzystam z fb.

Ostatnia edycja:
Wybiera się ktoś przypadkiem na spot z okolic Skierniewic albo przejeżdżając przez Skierniewice?

A co tam dzieje się u warszawskich? Jakieś dramaty na FB, ludzie odchodzą z grupy, o co tu chodzi?

[notranslate napisał:
Alfa[/notranslate] Fan;2024396]A co tam dzieje się u warszawskich? Jakieś dramaty na FB, ludzie odchodzą z grupy, o co tu chodzi?

O to samo, co zwykle, czyli władza deprawuje :P tam gra o tron trwa chyba od zawsze :D To była pierwsza rzecz, na którą zwróciłem uwagę, jak przyjechałem na pierwszy spot chyba jeszcze w 2015 roku, i z tego co widzę nic się nie zmienia :)

Najlepiej się po prostu w to nie wkręcać, i tak warto przyjechać, bo nigdzie chyba nie ma takich fajnych ludzi, jak na warszawskich spotach :)

Ostatnia edycja:
Najlepiej się po prostu w to nie wkręcać, i tak warto przyjechać, bo nigdzie chyba nie ma takich fajnych ludzi, jak na warszawskich spotach :)
I oto chodzi, a że jest grupa oburzonych decyzjami administracji, nie przeszkadza to by inni przyjeżdżali na spoty :)

I oto chodzi, a że jest grupa oburzonych decyzjami administracji, nie przeszkadza to by inni przyjeżdżali na spoty :)

tak tak, wiem :P "nasza społecznosć jest bardzo otwarta, chyba, że nie macie ochoty cały czas poklepywać adminów po pleckach, wtedy won" :P

Amortyzatory
Powrót