Marcin@romeo
Nowy
Ja dziś podjadę zapraszam resztę 155
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pytaj tutajCzołem,
Byłem w ostatnią niedzielę w Powsinie, wracam do auta a tu wizytówka ze zapraszamy za spotkania warszawskich alfaholikówPrzyznać się kto to ?
![]()
Uu jak Andrew będzie to mnie niemoże zabraknąć będęPewnie też podjadę akurat będę w okolicy
[notranslate napisał:Alfa[/notranslate] Fan;2024396]A co tam dzieje się u warszawskich? Jakieś dramaty na FB, ludzie odchodzą z grupy, o co tu chodzi?
I oto chodzi, a że jest grupa oburzonych decyzjami administracji, nie przeszkadza to by inni przyjeżdżali na spotyNajlepiej się po prostu w to nie wkręcać, i tak warto przyjechać, bo nigdzie chyba nie ma takich fajnych ludzi, jak na warszawskich spotach![]()
I oto chodzi, a że jest grupa oburzonych decyzjami administracji, nie przeszkadza to by inni przyjeżdżali na spoty![]()
Po takim spocie to plecy tydzień bolątak tak, wiem"nasza społecznosć jest bardzo otwarta, chyba, że nie macie ochoty cały czas poklepywać adminów po pleckach, wtedy won"
![]()