Ale z jakims sterowaniem dzwieku czy na raz ? A koncowek to chyba za bardzo nie bedzie widac ? [emoji3]Ja w styczniu montuje w MG. Wycenili mi na 3000 plus koncówki. Podobno brzmi bardzo dobrze![]()
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale z jakims sterowaniem dzwieku czy na raz ? A koncowek to chyba za bardzo nie bedzie widac ? [emoji3]Ja w styczniu montuje w MG. Wycenili mi na 3000 plus koncówki. Podobno brzmi bardzo dobrze![]()
Aaaa, bo to julka [emoji3]. Nie wiem czy w stelvio to da rade. Pogadam. Za to na pilota mam obiecane sterowanie.Raczej bez sterowania ale zapytam się czy jest taka możliwośćTrochę widać:
Pokaż załącznik 238043
Ja jednak chciałbym końcówki ceramiczne.
Zostawiając obie końcówki bez zmian? Jeśli tak, to musisz mi dac namiary na gościaJa też kupuje ten silnik ale w stelvio, i już sprawdzilem że dobry stroiciel w Łodzi zrobi mi za katalizoterem nowy wydech.
A nie mowilem ze bez zmian. Na pewno zmieni, pełne cięcie za katalizatorem . Tylko nie wiem czy tak da sie jak tu w stelvio nowe wysadzic na zewnatrzZostawiając obie końcówki bez zmian? Jeśli tak, to musisz mi dac namiary na gościa![]()
W Giuliettcie nigdy nie było zmiany sztywności zawieszenia.Dobra, podepnę się pod ten temat, bo nurtuje mnie charakterystyka DNA w naszych modelach. Nie mam wprawdzie Veloce, tylko słabsza siostrzyczkę, ale powiem Wam szczerze, że oprócz zmiany wrażliwości na pedał gazu w poszczególnym trybie reszty różnic nie odczuwam, a mówiło się chociażby o usztywnieniu zawieszenia czy cięższej kierownicy w trybie Dynamic. U mnie tego po prostu nie ma. Giulietta QV przecież czymś takim dysponowała.
Jak jest u Was?
nic, bo mikrofon jest w komorze silnika. mam głośniejszy wydech a z głośnika nic więcej raczej nie dochodzi. ja postanowiłem nawet czasu nie tracić i nie likwidować tego Engine Sound Enhancement u siebie, choć jak ktoś kto do mnie przyjedzie będzie chciał pryz okazji robót zlikwidować, to mogę rozkminić temat.I teraz mam zagwozdkę- planuję zmianę wydechu i co wtedy? mając prawdziwy wydech na kji mi ten elektroniczny brzęczek?? jak to odłączyć ? Z 2 strony - póki co może jakoś da się włączyć go też w trybie N ?
ktoś ma jakieś informacje?
Dobra, podepnę się pod ten temat, bo nurtuje mnie charakterystyka DNA w naszych modelach. Nie mam wprawdzie Veloce, tylko słabsza siostrzyczkę, ale powiem Wam szczerze, że oprócz zmiany wrażliwości na pedał gazu w poszczególnym trybie reszty różnic nie odczuwam, a mówiło się chociażby o usztywnieniu zawieszenia czy cięższej kierownicy w trybie Dynamic. U mnie tego po prostu nie ma. Giulietta QV przecież czymś takim dysponowała.
Jak jest u Was?
Według mnie powinieneś odczuć wyraźnie usztywnienie układu kierowniczego i sztywniejsze zawieszenie. Jeśli tego nie ma u Ciebie, to przejechałbym się do ASO żeby sprawdzili.
Sztywniejsze zawieszenie tylko jak masz opcję adaptacyjnego zawieszenia wykupioną. Na środku przełącznika DNA jest dodatkowy guziczek wtedy.Według mnie powinieneś odczuć wyraźnie usztywnienie układu kierowniczego i sztywniejsze zawieszenie. Jeśli tego nie ma u Ciebie, to przejechałbym się do ASO żeby sprawdzili.
Ale to się dzieje podczas ruchu czy na postoju też powinno? Bo jak stoję przy włączonym silniki i kręcę kierownicą w lewo i prawo to nie czuję najmniejszej różnicy.
Sztywniejsze zawieszenie tylko jak masz opcję adaptacyjnego zawieszenia wykupioną. Na środku przełącznika DNA jest dodatkowy guziczek wtedy.