epsonix
Quadrifoglio Verde
- Auto
- Ghibli'20 GS, Giulia'18 Q4, Tonale'23 MHEV, Spider'99 V6
Po równych 12 tygodniach od zamówienia przyjechała do dealera. Czas oczekiwania był troche dłuższy - podobno coś było nie tak z nowym wzorem felg jeśli chodzi o wycenę w systemie i jakieś 2-3 tygodnie stała w Cassino oczekując chyba na jakieś akceptacje/decyzje. Nie policzyli mnie za szersze felgi/opony z tyłu (9" 255) przy zamówieniu bo system tego nie wymuszał, a okazało się, że te felgi (w wariancie srebrnym) występują tylko z szerszym tyłem z tego co widziałem w ePerze - stąd prawdopodobnie problem wynikał.
Konfiguracja auta: Veloce Q4 2.0T 280HP AT8, misano blue, brązowe skóry, łopatki zmiany biegów, pakiety: komfort, convenience, asystent kierowcy plus, lighting, sound audio plus, organizer, do tego radio DAB, Android Auto/Car Play, alar, felgi srebrne koniczynki 19" z szerszym tyłem i opony RF (BTW dealer powiedział mi że podobno nie można ich już zamówić). Będzie to jedna z ostatnich 2.0T jakie są bez filtra GPF, bo z tego co wiem to wkrótce wszystkie nowe będą już miały GPF.
Nie mogę się doczekać odbioru, ale pewnie jeszcze parę dni cierpliwości potrzeba na przygotowanie auta i załatwienie leasingu, rejestracji i ubezpieczenia.
Pierwsze fotki:

Konfiguracja auta: Veloce Q4 2.0T 280HP AT8, misano blue, brązowe skóry, łopatki zmiany biegów, pakiety: komfort, convenience, asystent kierowcy plus, lighting, sound audio plus, organizer, do tego radio DAB, Android Auto/Car Play, alar, felgi srebrne koniczynki 19" z szerszym tyłem i opony RF (BTW dealer powiedział mi że podobno nie można ich już zamówić). Będzie to jedna z ostatnich 2.0T jakie są bez filtra GPF, bo z tego co wiem to wkrótce wszystkie nowe będą już miały GPF.
Nie mogę się doczekać odbioru, ale pewnie jeszcze parę dni cierpliwości potrzeba na przygotowanie auta i załatwienie leasingu, rejestracji i ubezpieczenia.
Pierwsze fotki: