stuntmachine
Użytkownik
Za 20 by była jezdzaca gdyby ja trochę zdrutowac...
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe pytanieJak silnik dostał to co zerwało poduszki czy mocowania przy silniku?
Podasz jakiś przykład "przystanku" ?A mało tu już przystanków z juesej jest na forum?
I jakoś nikt was nie "podziwia", że w opcji standard kupiliscie z USA za 2/3 ceny niebitego z PL. Byle zaoszczędzić.
widać po świętach znów [MENTION=80414]XJ6[/MENTION] zwieracze bolą. Czytałeś wątek czy znów zamierzasz robić z siebie tradycyjnego głupka?
gdybym był złośliwy jak ty napisałby Ci abyś jeździł komunikacją miejską bo nie stać cie na paliwo
Sprawia Ci przyjemność obrażanie innych forumowiczów? Człowiek normalnie, bez personaliów się wypowiada, po co go obrażasz?
To złom warty tyle ile są warte jego części na szrocie.
Jak silnik dostał to co zerwało poduszki czy mocowania przy silniku?
Uderzenie poszło na skrzynie ,wał i tylny most jak nic po drodze się nie poddało.
Ruszony przedni słupek .
Moja jest wyprodukowana w Cassino we Włoszech.He he he mylenie się rzecz ludzka. Nie ma się co przejmować. A propos Ty też masz z Usa?
Panowie faktycznie odpuszczę temat tej Alfy. Na zdjęciach oglądanych na tel. była warta uwagi w domu wszystko obejrzałem na "dużym ekranie" uszkodzenia są znaczne tak jak piszecie. Co do sparco będę miał na uwadze. Elementy karbonowe można naprawić, czy tylko szukamy nowych lub używanych?
Tak teraz sobie lookałem i na copartcie mają wyjątkowo ładne sztuki giulii Q - prawie bezwypadkowe. Jest jedna co prawdopodobnie dostała laską od babci na przejściu![]()
![]()
![]()
Nie... ta wygląda jakby przejechała po kretowiskuWiem patrzę chodzi Ci o tą sztukę:
https://www.copart.com/lot/58610670/salvage-2020-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-ca-sun-valley
Nie... ta wygląda jakby przejechała po kretowisku![]()
![]()
Raczej chodziło mi o tę : https://www.copart.com/lot/58630420/salvage-2017-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-nc-china-grove
Obydwie będą drogie ale, ale prawie bezwypadkowe.