[Giulia] Uszczelka drzwi wewnętrzna

jacool.n

Nowy
Auto
146 1.4TS, GTV 2.0TS, Giulia. Była: 159 2.0JTDm
Wymieniał ktoś uszczelkę wewnętrzną drzwi (mocowaną do nadwozia). Moja zaczyna pękać i chcę wymienić. Czy da się kupić uszczelkę o profilu pasującym do Giuli (nieoryginalną) lub dopasować od innego auta.

Wymieniał ktoś uszczelkę wewnętrzną drzwi (mocowaną do nadwozia). Moja zaczyna pękać i chcę wymienić. Czy da się kupić uszczelkę o profilu pasującym do Giuli (nieoryginalną) lub dopasować od innego auta.
Ja wymieniałem w aso. Ori wytrzymała 60tys km, nowa która mi dali niecałe 10tys... I jest gorszym stanie niż poprzednią po 60tys km...

Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka

To mnie nie pocieszyłeś... Może jednak podpasuje z jakiegoś trabanta albo innego Porsche?

Zrób fote jak to leży na aucie. W środku zakrywa ci plastiki słupka i podusufitke ?

Wysłane z mojego SM-G996B przy użyciu Tapatalka

IMG_20210817_154921.jpgIMG_20210817_154938.jpgIMG_20210817_154954.jpg Słupki zakrywa. W kilku miejscach jest mniejszy "zapas" ale uszczelka do środka nie wpada.

Niestety zauważalnej różnicy w szumie nie zauważyłem

Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka

Uszczelka potrofi nie uszczelniac. Do mojej Giulia wlewala sie woda od strony kierowcy. Wystarczyl silniejszy deszcz. Gumy w pierwszych wersjach szybko parcieja. A branie auta co dlugo stalo przed sprzedaza
oceniam na ryzykowne.

Amortyzatory
Powrót