Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
witam, czy może ktoś z was sprowadzał swoją giulie zza oceanu i chciałby podzielić się kosztami jakie poniósł w naprawie i opłaceniu samochodu. Interesuje mnie silnik benzynowy 2.0 280 koni.
Ja kupiłem parę miesiące temu Giulie q4 280 km udało się wylicytować za 42 tys zł a jeśli chodzi o transport, to już nie pamiętam dokładnie, ale było to dobrze ponad 20~tyś zł ze statkiem cłem i transportem pod dom, a koszty naprawy to wszystko zależy, co jest uszkodzone ja miałem do wymiany przednią lampę maska i zderzak. Lampy 2 szt kupiłem eu, a nieuszkodzoną USA sprzedałem i wiadomo konwersja to zmieściłem się w naprawie w 15 tys. Ogólnie to trzeba się liczyć z kosztami 75 tyś zł w górę wszystko zależy od rocznika i uszkodzeń.
przecież jest tyle wątków na temat USA - trzeba szukać i czytać od deski do deski bo niektóre to tasiemce na setki postów i tam już wszystko napisano wiele razy. po co nowe tematy?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.