Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ps. w sumie nie wiem czy to faktyczne rozwiązanie na synchro kontaktów czy też przypadek...
wejdź w telefonie w ustawienia/aplikacje/ Alfa Connect/Uprawnienia/i tam zezwól na kontakty. Ponownie sparuj. Mi zadziało, ale wciąż pozostaje problem z Ulubionymi. Nie wiem jak dodać ręcznie uprawnienia Ulubione kontakty do AlfaConnect lub w inny sposób to rozwiązać...
ps. w sumie nie wiem czy to faktyczne rozwiązanie na synchro kontaktów czy też przypadek...
A więc, zrobiłem jak napisałeś, najpierw ściągnąłem Alfa Connect, potem sparowałem telefon od nowa i szok - kontakty się zsynchronizowały. Jeszcze większym szokiem było jak kolejnego dnia wsiadłem do auta i kontaktów już nie bylo![]()
A więc, zrobiłem jak napisałeś, najpierw ściągnąłem Alfa Connect, potem sparowałem telefon od nowa i szok - kontakty się zsynchronizowały. Jeszcze większym szokiem było jak kolejnego dnia wsiadłem do auta i kontaktów już nie bylo![]()