Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
znajdź mi w tej cenie lewy przedni boczek to jeszcze dobrą wódkę CI postawię. - nie do kupienia nie tylko za taką kasę ale i brak ich na rynku - od 150 plus wysyłka są tylne. Cóż rynek sie dostosował sprzedawcy nie są głupi jest zbyt to i jest cena
Hhihi - Ebay kolego http://www.ebay.it/itm/Maniglia-pos...ra-Alfa-Romeo-Giulietta-dal-2010/382058942405
wymiana trochę kłopotliwa ale dało rade ( cześć pochodzi od producenta który produkuje całe boczki)- tak się składa ze..ułamałem druga- tym razem od strony pasażera ale kupiłem boczek kompletny. Widziałem na allegro są i od strony kierowcy w bdb cenie - kupuj i się nie zastanawiaj.
jak trafisz lewy przód w bdb stanie poniżej 200 pln to warto- rodzaj inwestycji nawet jak bolid sprzedasz zawsze się chętny znajdzie.Czym zgrzewałeś nową klamkę do boczku drzwi?
U mnie jeszcze wszystkie są ok, ale żyję w strachu. Może boczek na zapas kupię, jak będzie dobry deal.![]()
Mam nadzieję, że przez tyle lat już poprawili te klamki. Ile można?zrozumie jak urwie i zapłaci z własnej tj. Twojej kieszeni![]()