PingNoMore
Użytkownik
- Auto
- Giulietta 1.4 MA 170 KM
Miałem to samo, za drugim razem poszło.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pomocy!!!
Trzeci raz wgrywam mapy i nic. Kończy się aktualizacja po 40 minutach informacja o aktualizacji naciskam NIE wyciągam palucha resetuje . Map nadal nie ma. Może trzeba przed aktualizacją ustawić radio do fabrycznych? Pomysły mi się pokończyły. Tak ma wyglądać struktura plików na penie?
Wgrywał ktoś może mapy z 2020. Pytanie jeszcze czy dobrze wypakowałem pliki na zdjęciu?
- - - Updated - - -
Mam prośbę. Mógł by ktoś opisać całą procedurę szczegółowo krok po kroku. Może robię coś źle. Wiem że opis jest na stronie gdzie są mapy po angielsku. Prosił bym jednak.

Pierwsze próby nawigacji . Jest dobrze dziewczyna precyzyjnie informuje -ale. No właśnie z dłuższą aktywacją niż poprzedni można żyć ale brak poleceń głosowych. Informacja o braku indentyfikatora. Wy też tak macie
. Pytanie czy można to ogarnąć.