[Giulietta] Uconnect 6.5 aktualizacja

OK. Teraz wszystko jasne. Rozmawiamy o innej nawigacji. Ja mam ten nieszczęsny model z mapami HERE.

Cześć, ma ktoś plik ZIP z update do uconnect 6.5 giulietta do wersji 17? Na forach polskie /angielskie/włoskie - wszędzie oczywiście jest podany link, ale niestety już pod lonkiem nie ma pliku z update, nie ściągnie się już update a jedynie w tym ZIP-ie link do strony logowania FCA.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Mam Uconnect 6,5 z mapami Here, podobno to te same co Google (?). Ja jeżdżę na Google maps - czyli Smartfon + uchwyt + kabelek :) a i jeszcze w mapach zablokowane komunikaty na bluetooth. O wygląd całości niech się martwią spece od reklamy Alfy

Chodzi mi o aktualizację samego softu Uconnect, a nie mapy, może ktoś ma ten update w wersji 17?

Tak! jest opcja, żeby pozyskać?

[MENTION=82853]millosz222[/MENTION] Tak [emoji120]

[MENTION=82853]millosz222[/MENTION] jest wołanie o klucze

[MENTION=82507]Czaro[/MENTION] sorki h[tt]ps://mega.nz/#!UCABBaQL!vj8tHv0hzt60lB6lQMRFHfgF0BKYNDc9aY7u-lQ-uno

[MENTION=82853]millosz222[/MENTION] Dziękuję! Wielkie thx [emoji846] Cały update bez niespodzianek 20-25 minut, tak jak w opisach na forach?

[MENTION=82853]millosz222[/MENTION] gotowe [emoji846] dzięki!

Jak wymienić Uconnect 5 cali Live na Uconnect Nav Live 6.5 cala?

3 tygodnie temu zmieniłem w swojej julce Uconnect Live 5 cali na Uconnect Nav Live 6.5 cala by Harmann - rado kupione jako używka - pochodzi z samochodu wyprodukowanego w marcu 2017 r. Moja julka też jest z marca 2017 kupiona w 10.2017.
niczego nie aktualizowałem. Rozmawiałem w piątek z ASO - mają rozpoznać temat ewentualnej aktualizacji do najnowszych map.

Mam pytanie, czy wymiana wiąże się z jakimiś modyfikacjami oraz jak dobrać antenę GPS i gdzie ją umieścić?

Będę wdzięczny za odpowiedź.
Jestem nowy, przepraszam jeśli uchybiłem zasadom.

Ostatnia edycja:
osiowanie proxy aby nie migał przebieg na liczniku oraz montaż anteny GPS - ja ją umieściłem w miejscu kratki głośnika centralnego.

Tu są 3 wersje.
ht[t]ps://1drv.ms/f/s!ArO3qewWgaZ_t1iiGyrGIoDV9Y8y

Cześć wszystkim, mam szczęście że trafiłem na tak świeży link, żebym czegoś nie spierniczył zapytam, są tam 3 wersje, którą z nich mam wypalić na pendrive i załadować do mojej alfy ?

Zacznij od 17.07. Najlepiej rób to na włączonym silniku, bo jak radio się wyłączy albo co... Operacja trwa ok25 minut. Czysty pen, sformatowany na FAT32, wrzucone tylko to, co ma zainstalowane. Po uruchomieniu auta odczekać 2 minuty aż uconnect odpali wszyskie swoje programy. Nastepnie włożyć pen i czekać. Wersja 17.35 ma z tego co wiem poprawione rozpoznawanie mowy, natomiast v18 uniemożliwia wgrania scracowanych map. Po aktualizacji na wersję wyższą, nie ma możliwości powrotu do wersji niższej.

Amortyzatory
Powrót