Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Witam. Chciałbym zapytać o turbinę regeneracja czy wymiana na nowa ? 1.9 JTDm 150km 2007r.
Jeżeli wymiana na nowa to mógłbym poprosić o link z jakaś turbina
Rób hybrydęalbo nówka, nie ma co regenerować bo to wszystko na podzespołach z gównolitu
Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka
Lepiej zregenerować i/lub zrobić hybrydę w znanym sobie miejscu, niż kupować na allegro, przynajmniej takie moje zdanie. Nie wiem jak to jest na allegro, ale "na miejscu" dostaję odpowiednie wykresy, fakturę i pisemną gwarancję, no i w razie potrzeby bezpośrednio mogę podjechać i załatwić ewentualną gwarancję, a co najważniejsze: podyskutować z ludźmi, który tam pracują (ostatnio robiłem regenerację + hybrydę i rozmawialiśmy o objawach/problemach, ogólnie o samochodzie i o planach modyfikacji, aby zrobić turbinę pod konkretny samochód; domyślam się, że zapewne i tak wiele więcej nie da się specjalnie namodzić, ale raz, że preferuję kontakt z żywym człowiekiem, zwłaszcza kimś, kto ma robić coś do mojego samochodu, a dwa: zawsze staram się szukać firm z czyjegoś osobistego polecenia).
To jaki koszt wyszedł u Ciebie za cała ta usługę ?
na zwykłym turbo w 1.9 16v po programie wyszło 195km , jaki jest sens robić hybryde i stroić od nowa auto ?
Jakie macie panowie odczucia po tych hybrydach ?
Jak da mnie wniosek jest taki , że jeżeli ktoś nie planuje ostro dłubać i modyfikować to hybryda jest totalnym bezsensem .
Dobra, ale co ze skrzynią M32? Zniesie te Nm?