• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Tuning (ulep) 166

Majbach transylvania edition- opcja dla bogatych 2.4 jtd - znana i lubiana

Dla mniej zamożnych EDICIONA LIMITATA B&W gypsy look. 2.0 TS

Poniżej foto designera linni modelowej signore Gruz Lee

Ostatnia edycja:
Masa ty masz wyobraźnię Pozytywnie posrana, teksty masz epickie haha ja to wrzuciłem stronę wcześniej

signore Gruz Lee roz...bał mnie dokumentnie, jest jak gwóźdź,nie wiem tylko czy do trumny, czy programu, po tych Alfach :D:D:D

gruz lee główny designer wersji limitowanych:D Pragne zwrócic uwage na mokasyny:sarcastic:

Mokasyny i sygnety są jak wisienki na torcie :D

Bo sprawdzam czy dochodza do ciebie wiadomosci. Jak Ci pisalem 340 smsow na temat tego zamka jeba..ego co to go chce kupic to jakos nie reagowales. a jak napisalem ze cie kocham to reagujesz:d Dziwne:D a zamka jak nie bylo tak nie ma:sarcastic:

Niezły test. Widać wyraźnie na co kaac reaguje. Na zlocie chłopaki będziemy musieli być czujni. A masa Lidką się zajmie tak jak powinno to być :sarcastic: :lol:

MArek jakbym Ci pokazał fotke jaka mi kiedyś kaac wyslal to bys chyba go odizolował na zlocie:D Nocleg by musiał miec w oddzielnej wsi zeby zagrożenia nie stwarzać:sarcastic: :reddy:

Haha spadowa hehe masa tutaj nie gadaj tylko jeden sms doszedł nic więcej! Na spokojnie teraz mi Alfa Romeo siedzi na mózgu...

Chciałem napisać, "chłopaki pociągnijcie temat", ale chyba zrobiło by się niesmacznie...

Widząc tak zepsute auta, zawsze zastanawiam się co kierowało ludźmi, tak szpecąc auto..

Hahah, pomyślał, że on też może mieć Prawie 4C, kupił folie na alledrogo i poleciał :D

W tym samym stylu :) Ale można powiedzieć, że przeszedł do historii

http://olx.pl/oferta/alfa-166-czesc...azja-cala-polska-CID5-IDawEbr.html#351f542480

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 264243435_1_1000x700_alfa-166-czesci-fotele-drzwi-wysylka-okazja-cala-polska-skoczow.jpg
    264243435_1_1000x700_alfa-166-czesci-fotele-drzwi-wysylka-okazja-cala-polska-skoczow.jpg
    52.9 KB · Wyświetleń: 421
  • 264243435_3_1000x700_alfa-166-czesci-fotele-drzwi-wysylka-okazja-cala-polska-osobowe.jpg
    264243435_3_1000x700_alfa-166-czesci-fotele-drzwi-wysylka-okazja-cala-polska-osobowe.jpg
    60.3 KB · Wyświetleń: 446
No mistrzostwo włącznie z kierowcą :lol:

Amortyzatory
Powrót