Tuning (ulep) 166

Cos tych ludzi opętało:)innego wytłumaczenia nie znalazłem:p

Wing commanderów to swego czasu bardzo dużo jeździło :D
I trzeba przyznać, że wtedy, ma tle mocno zeszpeconych Opli Calibra, Golfów 3 itd. wyglądały całkiem nienajgorzej ;)

tomaz tylko ze w wersji 156 bo ta z foto krisa to jest rarytas- parapet ze 156 wsadzony na 166. Co ciekawe kojarze tego wing commandera z forum. Gdzieś w NB swego czasu ta alfa była.

I trzeba przyznać, że wtedy, ma tle mocno zeszpeconych Opli Calibra, Golfów 3 itd. wyglądały całkiem nienajgorzej
Dokładnie. O ile śmieszą mnie wszystkie parapety na bagażnikach, to na 156 wyglądało to naprawdę fajnie. Na 166 już niekoniecznie.

Wg mnie do 166 żadne tego i innego typu przeróbki nie pasują. Zresztą po co poprawiac cos co wygląda zajebiscie:)później wychodzą właśnie takie transformersy:)

Wg mnie do 166 żadne tego i innego typu przeróbki nie pasują. Zresztą po co poprawiac cos co wygląda zajebiscie:)później wychodzą właśnie takie transformersy:)
166 to limuzyna do której nie pasują praktycznie żadne dokładki itd., w przeciwieństwie do np. 156.

Szczerze mówiąc to dla mnie nawet ten Zender trochę tandetnie wygląda, szczególnie lotka na klapie.

tomaz tylko ze w wersji 156 bo ta z foto krisa to jest rarytas- parapet ze 156 wsadzony na 166

Ło Pany, to ja nie dojrzałem! :)
Taki rarytas, faktycznie... no fantazja poniosła. To jest czyjaś definicja "sportowej limuzyny" ;)

Jak widzę 156 z tym skrzydłem to mnie mdli. W 166 to totalny brak smaku motoryzacyjnego. Nawet nie warto tego komentowac:)

Opis odważny :) tego nawet na części nikt nie kupi :sarcastic:

wstydził bym się wstawić takie zdjęcia nawet gdybym miał to coś rozsprzedawać na części.

Amortyzatory
Powrót