Tuning (ulep) 166

Widziałem ją...również mam stalówki na zimę...i co z tego :)

ona chyba kiedyś była kolegi Wujo. potem jakiś Janusz to kupił widocznie. NA forum jakby poszperać to by znalazł. wnętrze 10/10 :sarcastic:

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

wersja wide
343.jpg
344.jpg

Nie pamiętam już czy było. Jest to wnętrze ex alfy kolegi WUJO który do polifta wsadził prżód przedlifta. A potem nawąchał się lakieru podczas malowania blacharki i prawdopodobnie wpadł w ciąg i przerobił wnętrze. Jak otrzeźwiał i zobaczył "co to sie odyebało" sprzedał to autko i ten co od niego kupił teraz tez sprzedaje. Prawdopodobnie w jego mieście zamkneli sklep z dopalaczami i spojrzał na trzezwo na to wnetrze...
Signore Gruz Lee przedstawia:

Szaro czerwony przedlifto polift. Oczy bolą nwm co wiecej napisać . Napewmno mefedron wszedł dobrze twórcy.

Cudnie dopełnia dzieła czarno-czerwona kiera z drewnem. Takie smaczki jak czerwona popiołka i nawiwwy na boczne szyby to takie cymesy. Smaczki. Zaden włoch by nie wpadł na to...

Pokaż załącznik 245577

Ostatnia edycja:
Magia fotografii :edziahaha:
Jedno zdjęcie, a mówi tak wiele...

No czerwone z jasnym to delikatnie mówiąc nie za ciekawe połączenie. Szczególnie z tymi wstawkami :D

Już parę lat temu przewijała się. Zdumiewające że jeszcze jeździ.

Tak w tym malowaniu. Jeździło w dobrze prosperującej firmie wiec myśle ze przebieg jest mocno naciągany bo kilka lat latało.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ona była ba forum. Nawet w nasze belle ma temat. Malowana przez właściciela w garażu. Już po malowaniu narzekał że lakier wujowo mu się położył. Ciekawe jak po latach to wyglada. Progi zgniły...

Faktycznie, kojarzę temat :) i wszyscy po nim pojechali :D

Taka sytuacja dla miłośników zmian we wnętrzu XD
25.jpg

Cos mi przypomina ten zegar w środkowym nawiewie he he he

Oj tam :P
Dla niektórych zegary to konieczność, pozostaje walka by osadzić je ze smakiem.

Panowie zegar to małe piwo. Pragnę zauważyć z jakim pietyzmem konstruktor przeniósł ICS z miejsca fabrycznego w miejsce schowka. Kąt pod jakim leży wyświetlacz robi wrażenie. W słońcu pewnie wszystko widac. Wykonczenia w chromie dodaja smaku.
Tak to ICS . Pewenie wielu 30 latków pomyślało ze signore Gruz Lee zamontował tam ruską gierkę przenosna z "Wilkiem i zającem" w jakie sie grywało za "naszych" czasów a to je centrum dowodzenia wozu:sarcastic:

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót