Tuning (ulep) 166

Chciałbym takiego ulepa :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Cena powala :) ktoś chyba chce sprzedawać a nie sprzedać ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No bez przesady, to nie 122000 a 22 tys zł . Właściciel raczej poważanego serwisu więc źle nie miała, 100tys przebiegu - cóż to, zdaje się że drugi właściciel krajowy, bez LPG, bez naklejek zamiast znaczków - można zakładać że nie było oszczędzane gdzie się da. Trzylitrowa porządna V6. No automat, ale może być to dla niektórych zaletą.

Styl jak styl - ale jakoś się trzyma kupy - z motywem przewodnim matowo-czarnym, zresztą łatwo przywrócić klasyczny. Mnie tam nic nie powala w tej cenie, przy założeniu że to nie-ulep, a wręcz przeciwnie.

No bez przesady, to nie 122000 a 22 tys zł . Właściciel raczej poważanego serwisu więc źle nie miała, 100tys przebiegu - cóż to, zdaje się że drugi właściciel krajowy, bez LPG, bez naklejek zamiast znaczków - można zakładać że nie było oszczędzane gdzie się da. Trzylitrowa porządna V6. No automat, ale może być to dla niektórych zaletą.

Dokładnie jak piszesz. Jeżeli stan jest naprawdę dobry, to cena przyzwoita. Ja wiem, że każdy by chciał kupić prawie igiełkę za 10tys i potem za 3tys doprowadzić ją do stanu "igła". Ale powiedzmy to sobie szczerze... za te 3 tys. to można dopiero rozpęd wziąć w tym całym "doprowadzaniu" :D
I tak jak kiedyś polifty były odczuwalnie droższe, tak teraz mam wrażenie osiągamy etap "nieważne jaki rocznik, nieważne pre FL/FL, ważny jest STAN" :)

No No, pewna gt z tego forum tez miała pójść za 40 i jakoś nie pyklo. Cena Ok na mobile.de, w Polsce nie sprzeda za tyle. Nie mówię ze nie jest tyle warta, ale nie sprzeda.

No No, pewna gt z tego forum tez miała pójść za 40 i jakoś nie pyklo. Cena Ok na mobile.de, w Polsce nie sprzeda za tyle. Nie mówię ze nie jest tyle warta, ale nie sprzeda.

Która ? jak ta o której myślę, to zdziwiłbym się gdyby w ogóle ktoś ją chciał, nawet za darmo, chyba że na części, o ile coś oryginalnego w niej zostało. Ale różnie może być, kwestia "gustu". Cudzysłów zamierzony.
Oczywiście, że jak na mobile u nas jeszcze nie jest (i to raczej nie z powodu zarobków, a z powodu oszustw sprzedających i oferowanych ulepów "doinwestowanych" w olej raptem, jakości przeglądów i serwisowania itd. - kultury społeczeństwa ogólnie i poszanowania prawa). Ale nic się nie dzieje nagle, daleko nie jesteśmy fizycznie, dla wielu osób 10tys w tą czy tamtą przy zakupie zabawki czy kaprysu tak wielkiej różnicy nie robi, a robi ją czas zaoszczędzony na bujaniu się ze sprawdzaniem historii, późniejszych lepieniach , frustracjach gdy wyjdą jakieś nieznane fakty z historii typu inny tłokj ;) itp.
A z drugiej strony - sprzedający też byle dyszki za fajny dla niego wóz może nie chcieć. Ot postawić może, przedmuchać raz na jakiś czas. Sądzę, że obejdzie się bez gotówki w ilości tzw" allegrowej ceny rynkowej".

BUŁGARIA KARBON STYLE. patrzcie biedaki z polski! Ta alfa jest tak gangsterska ze az agresor mi sie załączył:sarcastic:

i o ile nie znamy ruskiego patentu na tuleje plywajaca wahaczy tył tak samo nie znamy nazw specyfików jakimi sie ci sniadzi tunerzy szprycuja celem natchnienia przed tuningiem... Taki bulgarski stylista w ferrari to by było coś... juz widze te auta:D

Pokaż załącznik 227061Pokaż załącznik 227062Pokaż załącznik 227064

Wydech skilowal nawet karbon :edziahaha:
Mają rozmach chłopaki :d

Dawno takiego ulepu nie widziałem.. :D

Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka

Kurde felek, zrobili z niej świnkę morską! Tragedia...

Tego jeszcze nie było. w w w.mobile.de/pl/Samochod/Alfa-Romeo-Alfa-166/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:900_12_/pg:vipcar/243927224.html

"Nie znaleziono strony" :D

w w w.mobile.de/pl/Samochod/Alfa-Romeo-Alfa-166/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:900_12 _/pg:vipcar/243927224.htm

- - - Updated - - -

$_21.JPG

Dawid ta to chyba jest w podkładzie pomalowana

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

I sprzedaje ją bo dziadek umarł... lepszy bajer niż : dziadek nim jeździł do kościoła lub użytkowany przez niepalącą kobietę ;)

Amortyzatory
Powrót