ta kierownica... dość internetu na dziś.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy oby nie ma problemu z otwarciem? HeheDzisiaj taka ładna pogoda że niektórych się naprawdę dobre żarty trzymają :
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-166-wzorowy-stan-klasyk-polecam-ID6yngOB.html
166 w 2.0 TS - Klasyk i ten spoiler na klapie żeby od nadmiaru mocy za daleko nie poleciał![]()
A ja nie wiem czy nie jest to 3.0 z dolotem i Baranami od GTA..
Ja bym chciał wiedzieć jak ZF zagadał z 3,2a reszta to mały pikuś.
Jednak ktoś to zrobił i musi to jakoś banglac. Pewno od chu i ciut ciut jest roboty, ale do zrobienia.Nie. Ale nie mechanika jest tu przeszkodą a elektronika. Nikt nie wie i nie znam nikogo kto połączył 3,2 z ZF`em w 166. Przecież ecu silnika komunikuje się z ecu skrzyni. A 3,2 czegoś takiego nie było. Myślisz że to jest podłączenie wtyczek i komputer 3,2 ot tak się zaadoptuje?
Nie ma ludzi co potrafią wszystko, a taki co potrafi wszystko to wiadomo co z niego jest...Do zrobienia na pewno. To też wszyscy wiedzą :sarcastic: ale widocznie nei takie to proste skoro w polsce o tym nie słyszałem. Pewnie jest problem właśnie z komunikacją. Kabelkologię nawet trudną to każdy mechanik rozkmini. Ale ingerencja w mapy i pamięć ecu to już grubsza zabawa.
Gdyby to była tylko przekładka części to nie jedna taka 166 by już jeździła
- - - Updated - - -
Choćby moja![]()