Tuning (ulep) 166

Masa co do tego chromu, Lupus ma otoczki np sterowania szybami taki ładne chromowane - wygląda to całkiem ładnie do szarego wnętrza

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Dorwał się skubaniec do tego :D Brakuje mu takiego czegoś do kompletu :D s-l1600.jpg

Są chrom ramki pod tablice. wiec te slupki juz nei musza byc:D:D
Majkelek wyobraź sobie kolesia. Wlasciciela tego chrom ediziona. ile on razy musiał obejść ten samochód dookoła, żeby znalesc miejsce gdzie by tu jeszcze tej chrom listewki podkleic. Bo wyrzucic szkoda. To trza liczyc w kilometrach:sarcastic:

Hahah :D A jeszcze tu yebne i może tu nad lampy, bo jak pod lampami to jest i niech będzie nad :D

Dokładnie :D Myślę, że zabrakło mu taśmy co widać po przednim grillu, na którym jest zwieńczenie jego dzieła w postaci dwóch nierównych pasków :D

A chciał biedak se zrobić chromowaną ramkę w scudetto, ale to nic, w tesco czesto jest to na dziale technicznym, dokupi kłębek i dokończy :D

Własnie się zastanawiam nad tymi chromkami wokół przycisków na drzwiach. Bo fabryka toto chyba nie jest .Ale z drugiej strony zrobione na tyle ładnie, że na taśmę z alledrogo mi to nie wygląda. Chociaż mogę się mylić. Cyknę fote przy wolnej chwili i wrzucę tu.

Kojarzę tą fotkę w wersji sedan :)
Ale faktycznie efekt niezły grafikowi wyszedł!

No i to jest odbicie lustrzane, zobaczcie po której stronie wydech jest :P

https://41.media.tumblr.com/a7bf1fa8f9434e2b98a3440e0bfa17ff/tumblr_mgxz85mJU91rh6jnio1_400.jpg

Z tych sw wersji chyba ta linia jest nabliższa zachowaniu spójności bryły. Ale to i tak nadal nie to. Tu by chyba musiala byc wersja "ni w dupę ni w oko" czyli coś pomiędzy kombi a hatchbackiem. O ILE W OGOLE :)

Ejjjj... ja tak bardzo żałuję że nie ma 166 w wersji sw. Brałbym ta z zdjęcia w ciemno. Byłbym w pełni motoryzacyjnie spełniony gdybym mógł zamienić wysłużone mondeo na 166 sw z 3.0 v6 :) To wnętrze, ta linia, ta mordka i jeszcze w kombi :)

No była. Swego czasu nawet taką oglądałem ale to już nie to. Wole moje leciwe mondeo, przynajmniej znam je od nowości. U mnie z 166 w kombi jest jak z wersją przed i po lifcie. Zawsze chciałem polifta ale jakoś kasy nie było to przyszedł przedlift. Mam go już 3 lata za żadne skarby bym go nie wymienił na poliifta. Kombi 166 nigdy nie było i nie będzie ale z wszystkich renderów to ten chyba mi się najbardziej podobał i jakbym mógł to bym chętnie kupił. Opatrzył mi się ten obrazek i już mi się podoba :)

Amortyzatory
Powrót