Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sam napisałeś, że przód ma najsłabszy więc jak Ty bys go zrobił będąc Bertone?![]()
może i dobrze, że nie jesteśmy Bertone... http://jalopnik.com/famed-italian-design-house-bertone-officially-bankrupt-1602896439heh tego nie wiem, nie jestem Bertone
wolałbym ciut wyraźniejsze światła, może niższe i dające optycznie wrażenie szerszego przodu?
na pewno dobrą zmianą były czarne ramki, dolne listwy ani mnie ziębią ani grzeją
na zdjęciach widziałem białe kierunki i wg mnie wyglądały dobrze
dokładnie, ciężko, żeby w aucie podobało się 100%...tak jak z kobietą...jedna ma do poprawy piersi, druga tył, trzecia jeszcze uzębienie...ideałów nie ma ale na szczęście są dziś narzędzia aby to poprawić![]()
ja teżoj, to przeoczyłem...
jak to nie ma? oczywiście że są![]()
tak jak nie znoszę tjunerskich dowieszek robiących z auta choinkę tak samo nie cierpię panienek z silikonem i ustami lachona z Mazowieckiej, zdobywczyni sprzedawcy kebsów
ja teżale tym naturalnym zawsze czegoś brakuje, ja mam pecha do płaskich tylków jak już się wydaje, że wszystko jest...
oj, to przeoczyłem...
jak to nie ma? oczywiście że są![]()
tak jak nie znoszę tjunerskich dowieszek robiących z auta choinkę tak samo nie cierpię panienek z silikonem i ustami lachona z Mazowieckiej, zdobywczyni sprzedawcy kebsów