tuning przodu GT a'la 159/Brera?

Sprzedaj GT kup 159/Brera i więcej nie kombinuj.

rzecz w tym, że poza przodem który przypomina mi brzydkie 147 wszystko mi się w tym aucie podoba :)

Moja GT jest piękna tak jak została stworzona. :)

Wysłane z iOS za pomocą Tapatalk

Sam jesteś brzydki ;)

Pomysł kombinacji z lampami od 159 nie jest nowy. W GT chyba jeszcze nie widziałem ale...

Dla 156 trzeba uważać bo może wyjść tak:

79.jpg

Ale jak ktoś się postarał to wyszło mu tak:

65.jpg
66.jpg

W przypadku 147 też ktoś się porwał na taką kombinację:

67.jpg

Tak czy inaczej z takimi pomysłami trzeba uważać bo z ładnego auta można zrobić brzydala.

akurat 147-mce to tylko pomogło :)

jakby nie te siatexy w zderzaku tylko z gustem to jeszcze dookoła obrobić to całkiem mogłoby wygladać...

Wszystkie pokazane przez drift-r auta to wg mnie jedna wielka kicha! Ja bym się brzydził czymś takim jeździć.

rzecz w tym, że poza przodem który przypomina mi brzydkie 147 wszystko mi się w tym aucie podoba :)

Pomaluj wnętrza lamp na czarno, załóż soczewki i już będzie lepiej. Chyba, że chcesz wydać ~1/3 wartości GT na przeróbkę, która obniży tą wartość o następne kilka tysięcy:)

Pomaluj wnętrza lamp na czarno, załóż soczewki i już będzie lepiej. Chyba, że chcesz wydać ~1/3 wartości GT na przeróbkę, która obniży tą wartość o następne kilka tysięcy:)
masz jakieś ciekawe wizualizacje Twojego pomysłu?

Ja akurat daleki jestem od wiejskich tuningow. Zależy mi na wysokiej jakości tuningu przodu. Z tego co wiem AMG i Brabus tuningowal Mercedesy które kosztowały setki tys drożej niż wersje bez a obejmowaly takze wyglad karoserii.

Ostatnia edycja:
Ja akurat daleki jestem od wiejskich tuningow. Zależy mi na wysokiej jakości tuningu przodu. Z tego co wiem AMG i Brabus tuningowal Mercedesy które kosztowały setki tys drożej niż wersje bez a obejmowaly takze wyglad karoserii

Swoim pomysłem jesteś bardzo blisko wiejskiego tuningu. Nie przeszło Ci przez myśl że AMG i Brabus zatrudniają projektantów, że tworzą coś autorskiego a nie chamski przeszczep? Że powstają setki wizualizacji, badania rynku, wystawy motoryzacyjne gdzie zbierane są opinie, badane gusta?
Zrobisz to wszystko?
Nie, wyjdzie ulep podobający się tylko właścicielowi, a my będziemy mieli temat do polewek w dziale tjuning.

Swoim pomysłem jesteś bardzo blisko wiejskiego tuningu. Nie przeszło Ci przez myśl że AMG i Brabus zatrudniają projektantów, że tworzą coś autorskiego a nie chamski przeszczep? Że powstają setki wizualizacji, badania rynku, wystawy motoryzacyjne gdzie zbierane są opinie, badane gusta?
Zrobisz to wszystko?
Nie, wyjdzie ulep podobający się tylko właścicielowi, a my będziemy mieli temat do polewek w dziale tjuning.
dlatego szukam sprawdzonej wizualizacji po badaniach rynku :) Nie będę eksperymentowac jak nie znajdę wzorca- to odpada.

nigdy nie zrobiłbym czegoś takiego swojemu GT...
nawet jakby mi ktoś za to miał dopłacić :D

czarne ramki wyglądają jak niżej, cała przeróbka to roklejenie/sklejenie lamp i przemalowanie ramek na czarny mat, wtedy wyglądają tak jak te niżej :

IMG_7695_1500.jpg

albo tak na czarnym aucie, ten sam samochód co wyżej przed zmianą koloru i wnętrza :

ppp.jpg

całkiem niezłe rozwiązanie, dzięki

Amortyzatory
Powrót